קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו

ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו
נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ריקוטה, ביצה, חלמון ביצה, פלפל, 1/2 כוס
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
פלפלפלפל
ביצהביצה
2
פרמזן, ו 1/2 כפיות מלח בתוך bowluntil גדול בשילוב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלחמלח
3
להוסיף 1/2 כוס קמח; stirjust עד בשילוב תערובת יוצר כדור (תערובת תהיה רכה ולחה עם כמהביטים של ריקוטה הנותרים; להוסיף יותר קמח על ידיהכף המלאה אם זה מרגיש רטוב).
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
אבק גיליון אפייה rimmed generously עם קמח. באמצעות 2 כפות מרק גדולות, shapeheeping כפות של בצק intofootball צורות; מקום על אפיית גיליון anddust עם יותר קמח (אתה צריך 30).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המבושל במכרז, 5-6 דקות (גנודי יהיה לצוף במהירות אל פני השטח; להמשיך לבשל orgnudi יהיה דביק במרכז).
מרכיבים שתצטרך
GummiesGummies
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
באמצעות כפית מחוררת, לחלק קערות gnudiamong. למעלה עם Pomodoro מהיר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
7
רוטב ועוד פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
רוטברוטב