ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו
נסו ריקוטה גנודי עם רוטב פומודורו, ריקוטה גנודי עם פטריות בר ורוטב כמהין, ו נודי ריקוטה תרד עם רוטב עגבניות רוזמרין (פחמימות נמוכות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ריקוטה, ביצה, חלמון ביצה, פלפל, 1/2 כוס
פרמזן, ו 1/2 כפיות מלח בתוך bowluntil גדול בשילוב היטב.
להוסיף 1/2 כוס קמח; stirjust עד בשילוב תערובת יוצר כדור (תערובת תהיה רכה ולחה עם כמהביטים של ריקוטה הנותרים; להוסיף יותר קמח על ידיהכף המלאה אם זה מרגיש רטוב).
אבק גיליון אפייה rimmed generously עם קמח. באמצעות 2 כפות מרק גדולות, shapeheeping כפות של בצק intofootball צורות; מקום על אפיית גיליון anddust עם יותר קמח (אתה צריך 30).
מבשלים את גנודי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד המבושל במכרז, 5-6 דקות (גנודי יהיה לצוף במהירות אל פני השטח; להמשיך לבשל orgnudi יהיה דביק במרכז).
באמצעות כפית מחוררת, לחלק קערות gnudiamong. למעלה עם Pomodoro מהיר