רכיכה עם צ'יפוטלה וטקילה
רכיכה עם צ'יפוטלה ו טקילן נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה עובד טוב כמנה עיקרית. אם יש לך מעטצדפות צוואר, מיץ ליים, בצל, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. נסו רכיכה עם צ'יפוטלה וטקילה, צ'יפוטלה-שרימפס טקילה, ו צ'יפוטלה טקילה שרימפס טאקו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בתנור הולנדי המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל צהוב, פלפל, פלפל שחור ומלח למחבת; מטגנים 5 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים שום; מטגנים 2 דקות.
מוסיפים 1 3/4 כוסות מים ו -10 המרכיבים הבאים (דרך מרק עוף) למחבת. מנמיכים את האש לנמוכה, ומבשלים 12 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מסדרים צדפות באוניית קיטור. מכסים ומאדים מעל מים רותחים 8 דקות או עד שהקליפות נפתחות. השלך פגזים שלא נפתחו; הניחו בצד.
מוסיפים צדפות ושרימפס לתערובת העגבניות; מבשלים 7 דקות או רק עד שנעשה. מצקת 2 כוסות מרק לכל אחת מ -4 קערות רדודות גדולות; מעל כל מנה 6 צדפות, 1 כף כוסברה ו -1 כף בצל ירוק.