רצועות הודו Herbed עם פלפלים קלויים ושעועית
רצועות הודו Herbed עם פלפלים קלויים ושעועית הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 39 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם פלפלים קלויים, קליפת לימון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קליפת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון שקדים עם מילוי לימון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו פלפלים ושעועית שחורה על מיטה של רצועות טורטיות פריכות, הליבוט קלוי במחבת עם שעועית קורונה אפורה, ו הליבוט קלוי במחבת עם שעועית קורונה אפורה (מתכונים דומים).
הוראות
נקב את פרוסות ההודו באופן שווה עם מזלג.
מערבבים יחד תיבול איטלקי, 1/2 שמן כפות, מיץ לימון, ואת הבא 3 מרכיבים. פרוסות תרנגול הודו עם תערובת שמן. כיסוי וצינה 30 דקות.
מבשלים פרוסות הודו, בקבוצות, הנותרים 1 כף שמן חם במחבת nonstick גדול על חום בינוני 3 דקות בכל צד או עד שנעשה.
הסר את טורקיה ממחבת, לכסות, ולשמור על חם.
מוסיפים שעועית ופלפלים למחבת; מבשלים מעל חום בינוני עד מחומם היטב, ערבוב בעדינות.
חותכים את פרוסות טורקיה לרוחב לרצועות 1/2 אינץ'. לארגן על מגש הגשה. למעלה עם תערובת שעועית.
מערבבים צנוברים, קליפת לימון מגוררת, ופטרוזיליה.