רצועת ניו יורק פתוחה
רצועת ניו יורק פתוחה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 29 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנים פתוחות ניו יורק רצועת סטייקים גבינה פילדלפיה, PLT פתוח פנים, ו המבורגרים פתוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
חותכים את באגט לתוך 1/4 אינץ ' סיבובים עבים, טפטוף עם שמן, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מורחים על תבנית אפייה, ואופים עד פריך וזהוב קל, כ 6 דקות.
העברה למתלה וקריר בשכבה אחת.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל חום זהוב ופלפלים רכים.
סטייק העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה אחרת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מוסיפים סטייק ומבשלים כ -6 דקות לכל צד, או עד מדחום בשר שנקרא מיידית רושם 120 מעלות F. להפריש להתקרר. חותכים את הסטייק "דק נייר" (פורס הוא נהדר עבור זה). להתחמם עד מוכן להרכיב.
מניחים פרוסת בשר על כל פרוסת טוסט בגט ומעל עם 1 כפית בצל קרמל ופלפלים טפטוף של רוטב הגבינה.
1 כף פרמזן מגוררת-רג ' יאנו
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים את הקמח עם כף עץ ומבשלים ערבוב כל הזמן בדמות 8, עד צהוב חיוור, על 1 דקה. לאט לאט לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה.
הוסף את Dijon, חזרת, מלח, פפריקה, קאיין, פלפל לבן, ואגוז מוסקט. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 6 עד 8 דקות.
הסר מהחום וקצף בגבינות. להפריש ולשמור חם.