קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

רצועת ניו יורק פתוחה

רצועת ניו יורק פתוחה
רצועת ניו יורק פתוחה עשויה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 29 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, מלח ופלפל כשרים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו פנים פתוחות ניו יורק רצועת סטייקים גבינה פילדלפיה, PLT פתוח פנים, ו המבורגרים פתוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את באגט לתוך 1/4 אינץ ' סיבובים עבים, טפטוף עם שמן, ומתבלים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בגטבגט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מורחים על תבנית אפייה, ואופים עד פריך וזהוב קל, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
העברה למתלה וקריר בשכבה אחת.
5
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים בצל ופלפלים ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהבצל חום זהוב ופלפלים רכים.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
סטייק העונה עם מלח ופלפל. במחבת גדולה אחרת, חום שנותר 2 כפות שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים סטייק ומבשלים כ -6 דקות לכל צד, או עד מדחום בשר שנקרא מיידית רושם 120 מעלות F. להפריש להתקרר. חותכים את הסטייק "דק נייר" (פורס הוא נהדר עבור זה). להתחמם עד מוכן להרכיב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1
מניחים פרוסת בשר על כל פרוסת טוסט בגט ומעל עם 1 כפית בצל קרמל ופלפלים טפטוף של רוטב הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
רוטב גבינהרוטב גבינה
בגטבגט
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
לשרת.
1
3 כפות חמאה ללא מלח
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
2
3 כפות קמח לכל מטרה
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
2 כוסות חלב מלא
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
4
1 כף חרדל דיז ' ון
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
5
1 כף סחוט חזרת מוכן
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
6
1 כפית מלח כשר
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
7
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מרכיבים שתצטרך
פפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.
8
1/4 כפית פלפל קאיין
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
9
פלפל לבן טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבן טחוןפלפל לבן טחון
10
צבטו אגוז מוסקט טחון טרי
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
11
1 צ ' דר צהוב מגורר כוס
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®גבינת צ'דר חדה קראפט®
12
1 כף פרמזן מגוררת-רג ' יאנו
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
13
ממיסים את החמאה בסיר בינוני על אש בינונית. מערבבים את הקמח עם כף עץ ומבשלים ערבוב כל הזמן בדמות 8, עד צהוב חיוור, על 1 דקה. לאט לאט לטאטא את החלב ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
הוסף את Dijon, חזרת, מלח, פפריקה, קאיין, פלפל לבן, ואגוז מוסקט. להפחית את החום כדי לשמור על מבשלים ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד מעובה, על 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
חזרתחזרת
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
(צינור גדול)(צינור גדול)
15
הסר מהחום וקצף בגבינות. להפריש ולשמור חם.
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם