קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

רתיחה שרימפס

רתיחה שרימפס
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? רתיחה שרימפס יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 421 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 200 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך שום, תירס אוזניים, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הלימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי אוכמניות לימון שחמט עם רוטב ג'מבלברי דבש. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: קליפות שרימפס קלות (חסילונים מרתיחים), רתיחה שרימפס, ו רתיחה שרימפס.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול עם 4 ליטרים של מים. לסחוט את מיץ לימון לתוך המים ולהוסיף את חצאי לימון סחוט.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את המפרץ הישן, שום ובצל. לקשור את ענפי הקורנית יחד עם חוט מטבח ולהוסיף לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה, ואז להפחית לרתיחה ומבשלים כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומבשלים עד רק מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים את התירס ומבשלים 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
5
בינתיים, פרוס לאורך החלק האחורי של כל שרימפס דרך הפגזים; להסיר את הוורידים ולשטוף את השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
6
הוסף לסיר, לכסות ולבשל עד סלסול שרימפס והם רק אטומים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
להעביר את השרימפס וירקות עם כפית מחוררת או רחפן לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
SkimmerSkimmer
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
8
מוסיף את החמאה על 1 מרק כוס לקערה ולזרוק עד החמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מעבירים את השרימפס והירקות למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
10
מגישים עם מרק שנותר,פרוסות לימון ורוטב חם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
11
צילום אנטוניס אכילאוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.