שאריות בראוניז ממתקי ליל כל הקדושים!
. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם אבקת אפייה, קמח, חתיכות שוקולד חלב מצופה ממתקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור ליל כל הקדושים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: בראוניס פאדג'ג'וי שקדים-השתמש עד כי שאריות ממתקים ליל כל הקדושים, שאריות עוגת גבינה עם ממתקים מליל כל הקדושים, ו Cakespy: שאריות עוגת ממתקים ליל כל הקדושים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבנית אפייה מרובעת בגודל 9 אינץ'.
להקציף 1 כוס בתוספת 2 כפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד בקערה. מקציפים סוכר חום, חמאה, ווניל לחלץ יחד בקערה גדולה נפרדת באמצעות מיקסר חשמלי עד שמנת; לנצח ביצה.
בהדרגה לנצח תערובת קמח לתוך תערובת חמאה עד הבלילה הוא רק משולב; מקפלים ממתקים מצופה שוקולד חלב חתיכות, כוסות חמאת בוטנים, שוקולד מצופה שוקולד הממתק חמאת בוטנים פריך, וחטיפי שוקולד חלב. לחץ על הבלילה לתוך תבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 20 עד 25 דקות. מגניב במחבת במשך 10 דקות על מתלה תיל.