קושימומחה
מוכן ב24 שעות
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

שאריות חג: בשר חזיר, שעועית ותבשיל כרוב

שאריות חג: בשר חזיר, שעועית ותבשיל כרוב
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלי דפנה, עלי כרוב הרים, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, שעועית, כרוב ותבשיל ביצים, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שעועית, בשר חזיר, מלאי או מים, בצל, שום ועלי דפנה בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים מלח 1teaspoon ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית בינוני נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז לחלוטין, על 45 דקות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה בכל עת.. הסר בשר חזיר ולהניח בצד. להשליך בצל, שום, ועלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
(צינור גדול)(צינור גדול)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
3
כאשר חזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר לחתיכות קטנות עם אצבעות ולחזור לסיר עם שעועית. להיפטר מעצמות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיפים כרוב לשעועית. מביאים לרתיחה נמרצת וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שעועית נשבר לחלוטין, הנוזל מצטמצם עקביות כמו נזיד עבה, כרוב הוא רך לחלוטין, כ 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
כרובכרוב
תבשילתבשיל
5
מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור נוספים ומגישים מיד בקערות רדודות, מטפטפים עם שפע של שמן זית כתית מעולה וקמצוץ חומץ שרי.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
חומץ שריחומץ שרי
ציוד שתשתמש בו
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
6
מגישים עם לחם פריך קלוי עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)