שאריות חג: בשר חזיר, שעועית ותבשיל כרוב
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם עלי דפנה, עלי כרוב הרים, שמן זית כתית מעולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו Hash חג הודו {השאריות המושלמות לחג}, שעועית, כרוב ותבשיל ביצים, ו תבשיל כרוב שעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים שעועית, בשר חזיר, מלאי או מים, בצל, שום ועלי דפנה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים מלח 1teaspoon ומביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית בינוני נמוך ומבשלים עד שעועית מכרז לחלוטין, על 45 דקות, הוספת מים לפי הצורך כדי לשמור על שעועית מכוסה בכל עת.. הסר בשר חזיר ולהניח בצד. להשליך בצל, שום, ועלי דפנה.
כאשר חזיר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס בשר לחתיכות קטנות עם אצבעות ולחזור לסיר עם שעועית. להיפטר מעצמות.
מוסיפים כרוב לשעועית. מביאים לרתיחה נמרצת וממשיכים לבשל, ערבוב מדי פעם, עד כמה שעועית נשבר לחלוטין, הנוזל מצטמצם עקביות כמו נזיד עבה, כרוב הוא רך לחלוטין, כ 30 דקות יותר.
מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל שחור נוספים ומגישים מיד בקערות רדודות, מטפטפים עם שפע של שמן זית כתית מעולה וקמצוץ חומץ שרי.
מגישים עם לחם פריך קלוי עם שמן זית.