שבבי זהב יוקון
שבבי זהב יוקון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, כל 30, ומתכון טבעוני יש 56 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ים, שמן צמחי, תפוחי אדמה זהב יוקון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. וזה די טוב. נסו יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, פלחי זהב יוקון מתובלים, ו גראטן של תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים תפוחי אדמה לחתוך בתחתית מחבת קלייה גדולה בשכבה אחת.
הוסף מספיק שמן כדי לכסות. שים על ארובה, רצוי מעל 2 מבערים, ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, מחבת נעה לפי הצורך כדי למנוע כתמים חמים, עד פקעות רכות כאשר פירסינג, על 25 דקות. באמצעות מרית, בזהירות להרים תפוחי אדמה מדי פעם כדי למנוע מהם דבק.
להגדיל את החום בינוני נמוך (לא גבוה) ולבשל תפוחי אדמה, ערבוב לעתים קרובות, עד זהב פריך, כ -30 דקות יותר.