קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן)

שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן)
שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לך שום, פלפל גרוס, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו דג מבושל בסצ'ואן (שואי ג' ו יו, 1), בשר בקר מבושל בסגנון סצ'ואן עם צ' ילי, ו עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים בקערה את חלבון הביצה, עמילן התירס, הפלפל הלבן וחלבון הביצה; מוסיפים את הבאסה ומערבבים לציפוי. מניחים בצד ומאפשרים למרינדה לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את גרגירי הפלפל ופלפלי הצ 'ילי המיובשים בשמן החם עד שהם הופכים לאדום כהה מאוד (הם ייראו כמעט שחורים, אז היזהרו לא לשרוף את הצ' ילי).
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוציאים את פלפלי הצ ' ילי המיובשים וגרגירי הפלפל מהמחבת. טחון את פלפלי הצ ' ילה. מועכים את גרגירי הפלפל דק; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מחזירים את המחבת לאש בינונית ומוסיפים 1 כף שמן צמחי ורוטב השעועית; מבשלים ומערבבים את רוטב השעועית עם השמן עד שהתערובת הופכת לאדומה. מערבבים את המים לרוטב, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים עד שהרוטב מתבשל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוציאים את פרוסות הג ' ינג ' ר מהדגים הכבושים ומוסיפים לרוטב הרותח; מבשלים את הדג ברתיחה עד שהבשר הופך לבן.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מחלקים את הסלרי והכרוב בין שתי קערות מרק.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
יוצקים את הדג והרוטב על הסלרי והכרוב. למעלה עם שום, פלפל, ופלפלים צ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
8
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש גבוהה עד שהוא רק מתחיל לעשן; שופכים בזהירות את השמן החם על השום, גרגרי הפלפל ופלפלי הצ ' ילי.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקשטים כל מנה בכוסברה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית