שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן)
שואי ג'ו יו (דג מבושל בסצ' ואן) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. אם יש לך שום, פלפל גרוס, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. הציון הזה מוצק. נסו דג מבושל בסצ'ואן (שואי ג' ו יו, 1), בשר בקר מבושל בסגנון סצ'ואן עם צ' ילי, ו עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים בקערה את חלבון הביצה, עמילן התירס, הפלפל הלבן וחלבון הביצה; מוסיפים את הבאסה ומערבבים לציפוי. מניחים בצד ומאפשרים למרינדה לפחות 15 דקות.
מחממים 1 כף שמן צמחי במחבת על אש בינונית; מבשלים ומערבבים את גרגירי הפלפל ופלפלי הצ 'ילי המיובשים בשמן החם עד שהם הופכים לאדום כהה מאוד (הם ייראו כמעט שחורים, אז היזהרו לא לשרוף את הצ' ילי).
מוציאים את פלפלי הצ ' ילי המיובשים וגרגירי הפלפל מהמחבת. טחון את פלפלי הצ ' ילה. מועכים את גרגירי הפלפל דק; מניחים בצד.
מחזירים את המחבת לאש בינונית ומוסיפים 1 כף שמן צמחי ורוטב השעועית; מבשלים ומערבבים את רוטב השעועית עם השמן עד שהתערובת הופכת לאדומה. מערבבים את המים לרוטב, מגבירים את האש לגבוהה ומבשלים עד שהרוטב מתבשל.
מוציאים את פרוסות הג ' ינג ' ר מהדגים הכבושים ומוסיפים לרוטב הרותח; מבשלים את הדג ברתיחה עד שהבשר הופך לבן.
מחלקים את הסלרי והכרוב בין שתי קערות מרק.
יוצקים את הדג והרוטב על הסלרי והכרוב. למעלה עם שום, פלפל, ופלפלים צ ' ילי.
מחממים 1 כף שמן זית במחבת על אש גבוהה עד שהוא רק מתחיל לעשן; שופכים בזהירות את השמן החם על השום, גרגרי הפלפל ופלפלי הצ ' ילי.
מקשטים כל מנה בכוסברה להגשה.