המתכון שום הליבוט עם עגבניות קפר Bruschettan מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם יין, פטרוזיליה טרייה שטוחה, צלפים ללא עלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. מתכונים דומים: עגבניות, צלפים ושום קרוסטיני, שום קלוי & עגבניות ברוסקטה, ו הליבוט עם רוטב צלפים.
הוראות
1
שלב את כל החומרים, (למעט חמאה, 2 כפות יין לבן 1/2 כוס ציר עוף) ולתת דגים להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
יין לבן
חמאה
דגים
2
הסר מן המרינדה, להסיר שום עודף, ו פאן לטגן עד בינוני. ואז deglaze עם 2 כפות יין, 1/2 כוס עוף ולהמיס חמאה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
מרינדה
חמאה
שום
רוטב
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
תנו לרוטב להצטמצם ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב
4
מגישים דגים עם רוטב שפכו מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
5
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים לצד ברוסקטה של קלפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
עגבנייה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מוסיפים לחם וטוסט עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לחם
טוסט
8
הסר, לשפשף עם ציפורן שלמה, טפטוף עם 2 כפיות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמה
שמן זית
לשפשף תיבול יבש
9
במחבת סאוט בינונית, מחממים את שאריות שמן הזית, מוסיפים בצל, צלפים ושום חתוך, ומבשלים עד שקופים. Deglaze עם יין, ולאחר מכן להוסיף עגבניות וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עגבנייה
צלפים
שום
בצל
סוכר
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
10
בגט קלוי למעלה עם רוטב צלי עגבניות ומקשטים עם פרמזן.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.