קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

שום הליבוט עם עגבניות קפר ברוסקטה

שום הליבוט עם עגבניות קפר ברוסקטה
המתכון שום הליבוט עם עגבניות קפר Bruschettan מוכן בערך 1 שעה ו -35 דקות וזה בהחלט מדהים pescatarian ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 570 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתאים ל-4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם יין, פטרוזיליה טרייה שטוחה, צלפים ללא עלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להגיע. מתכונים דומים: עגבניות, צלפים ושום קרוסטיני, שום קלוי & עגבניות ברוסקטה, ו הליבוט עם רוטב צלפים.

הוראות

1
שלב את כל החומרים, (למעט חמאה, 2 כפות יין לבן 1/2 כוס ציר עוף) ולתת דגים להשרות במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
יין לבןיין לבן
חמאהחמאה
דגיםדגים
2
הסר מן המרינדה, להסיר שום עודף, ו פאן לטגן עד בינוני. ואז deglaze עם 2 כפות יין, 1/2 כוס עוף ולהמיס חמאה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
מרינדהמרינדה
חמאהחמאה
שוםשום
רוטברוטב
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
תנו לרוטב להצטמצם ולהתבשל עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוטברוטב
4
מגישים דגים עם רוטב שפכו מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
דגיםדגים
5
מקשטים עם בצל ירוק ומגישים לצד ברוסקטה של קלפי עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
עגבנייהעגבנייה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
מוסיפים לחם וטוסט עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
טוסטטוסט
8
הסר, לשפשף עם ציפורן שלמה, טפטוף עם 2 כפיות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן שלמהציפורן שלמה
שמן זיתשמן זית
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
9
במחבת סאוט בינונית, מחממים את שאריות שמן הזית, מוסיפים בצל, צלפים ושום חתוך, ומבשלים עד שקופים. Deglaze עם יין, ולאחר מכן להוסיף עגבניות וסוכר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
צלפיםצלפים
שוםשום
בצלבצל
סוכרסוכר
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
בגט קלוי למעלה עם רוטב צלי עגבניות ומקשטים עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
פרמזןפרמזן
עגבנייהעגבנייה
רוטברוטב

מרכיבים

1בגט, פרוס על הטיה, 4 חתיכות, ללא קצוותבגט, פרוס על הטיה, 4 חתיכות, ללא קצוות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון11 כף אורגנו מיובשצלפים שאינם משתייכים ל-nonpareilצלפים שאינם משתייכים ל-nonpareil1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה קצוץ טרי שטוח עלהפטרוזיליה קצוץ טרי שטוח עלה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשום, קצוץשום, קצוץ2שיני שום, לשפשף על לחם, בתוספת 1 כף שום, חתוךשיני שום, לשפשף על לחם, בתוספת 1 כף שום, חתוך4שרימפס וורידיםבצל ירוק קצוץ טרי, לקישוטבצל ירוק קצוץ טרי, לקישוט680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה הליבוט, חתוך לחתיכות 6 אונקיותפילה הליבוט, חתוך לחתיכות 6 אונקיות11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן11 כף אורגנו מיובששמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספרמזן מגוררתפרמזן מגוררת3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות רומא חתוכות לקוביותעגבניות רומא חתוכות לקוביות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1אוראו ממולאים כפוליםרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבצל לבן קצוץבצל לבן קצוץ32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסיין לבן, סוביניון בלאן, מחולקיין לבן, סוביניון בלאן, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס