קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

שום קלוי - מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית

שום קלוי - מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית
שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 410 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . לכו לחנות ואספו גבינת אסיאגו, קמח עתיר גלוטן, ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שום קלוי-אסיאגו עם קרקרים גבינה, מרק שום קלוי עם אסיאגו קרוסטיני, ו ברוקולי קלוי עם אסיאגו, שום ושקדים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רולר פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
3
לטבילה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מכניסים את נורות השום לתנור וצולים עד שהם רכים בסחיטה, כ - 30 דקות; תן להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
חותכים את החלק העליון מהשום וסוחטים את הציפורן הקלויה מהעור.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
6
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון עם הגבינה ומתבלים במלח. כשהמכונה פועלת טפטוף בשמן הזית. טועמים וודאו שהוא טעים; מתבלים מחדש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוישום קלוי
שמן זיתשמן זית
גבינהגבינה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
לקרקרים: בקערה קטנה שלבו את האסיאגו והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
קרקריםקרקרים
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
העבירו את בצק הקלצונה דרך גליל פסטה, והתאימו את התפאורה דקה יותר עד שהבצק נהיה דק מאוד, בעובי של כ-1/8 אינץ'. אבק את הבצק קלות בקמח במהלך התהליך אם הבצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
פסטהפסטה
9
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות את תערובת האסיאגו-קאיין. בעזרת גלגל פיצה חותכים את הבצק לרוחב למשולשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
בצקבצק
ביצהביצה
10
מניחים את משולשי הבצק על מגש גיליון ואופים עד חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מניחים להתקרר במשך 3 עד 4 דקות על המגש לפני ההסרה.
12
לאכול מיד או לאחסן בכלי אטום.
13
בקערה קטנה שלבו את השמרים והסוכר והקציפו יחד עם המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
14
בואו לשבת במשך 15 דקות; כשהמים נראים מקציפים ומריחים שמרים מאוד, הם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
15
בקערה של מערבל עומד המצויד עם חיבור וו הבצק, מוסיפים את הקמחים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
16
יוצקים פנימה את תערובת השמרים-מים ואת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מיםמים
שמריםשמרים
17
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כשנוצר כדור בצק ממשיכים ללוש עד שהבצק הדוק וכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
18
משמנים קלות קערת ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים במגבת תה או בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
שמן בישולשמן בישול
תהתה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערת ערבובקערת ערבוב
מגבות מטבחמגבות מטבח
19
מניחים את הקערה במקום חמים לתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף את הבצק והניח לו לתפוח בפעם האחרונה למשך 30 עד 40 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.