שום קלוי-מטבל אסיאגו עם קרקרים תוצרת בית עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף ההר ד ' אובר שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 12 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 410 קלוריות. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 6 . לכו לחנות ואספו גבינת אסיאגו, קמח עתיר גלוטן, ביצה ועוד מספר מצרכים להכנתה היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 54%. ציון זה הוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מטבל שום קלוי-אסיאגו עם קרקרים גבינה, מרק שום קלוי עם אסיאגו קרוסטיני, ו ברוקולי קלוי עם אסיאגו, שום ושקדים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: רולר פסטה
מרכיבים שתצטרך
פסטה
3
לטבילה: חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
מכניסים את נורות השום לתנור וצולים עד שהם רכים בסחיטה, כ - 30 דקות; תן להתקרר במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
חותכים את החלק העליון מהשום וסוחטים את הציפורן הקלויה מהעור.
מרכיבים שתצטרך
ציפורן
שום
6
מניחים את השום הקלוי במעבד מזון עם הגבינה ומתבלים במלח. כשהמכונה פועלת טפטוף בשמן הזית. טועמים וודאו שהוא טעים; מתבלים מחדש במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
שמן זית
גבינה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
7
לקרקרים: בקערה קטנה שלבו את האסיאגו והקאיין.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים
פלפל קאיין טחון
גבינת אסיאגו
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
העבירו את בצק הקלצונה דרך גליל פסטה, והתאימו את התפאורה דקה יותר עד שהבצק נהיה דק מאוד, בעובי של כ-1/8 אינץ'. אבק את הבצק קלות בקמח במהלך התהליך אם הבצק דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
פסטה
9
מברישים את הבצק בשטיפת הביצים ומפזרים בנדיבות את תערובת האסיאגו-קאיין. בעזרת גלגל פיצה חותכים את הבצק לרוחב למשולשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאיין טחון
גבינת אסיאגו
בצק
ביצה
10
מניחים את משולשי הבצק על מגש גיליון ואופים עד חום בהיר, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מניחים להתקרר במשך 3 עד 4 דקות על המגש לפני ההסרה.
12
לאכול מיד או לאחסן בכלי אטום.
13
בקערה קטנה שלבו את השמרים והסוכר והקציפו יחד עם המים החמים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
מים
שמרים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
14
בואו לשבת במשך 15 דקות; כשהמים נראים מקציפים ומריחים שמרים מאוד, הם מוכנים.
מרכיבים שתצטרך
מים
15
בקערה של מערבל עומד המצויד עם חיבור וו הבצק, מוסיפים את הקמחים והמלח.
מרכיבים שתצטרך
בצק
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
16
יוצקים פנימה את תערובת השמרים-מים ואת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מים
שמרים
17
מערבבים לשלב במהירות בינונית. כשנוצר כדור בצק ממשיכים ללוש עד שהבצק הדוק וכלל לא דביק, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק
18
משמנים קלות קערת ערבוב, מניחים את הבצק בקערה ומכסים במגבת תה או בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצק
עוטף
שמן בישול
תה
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
קערת ערבוב
מגבות מטבח
19
מניחים את הקערה במקום חמים לתת לעלות עד הוכפל בגודל, על 1 שעה. אגרוף את הבצק והניח לו לתפוח בפעם האחרונה למשך 30 עד 40 דקות לפני השימוש.
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.