שום קלוי ניפץ תפוחי אדמה
שום קלוי תפוחי אדמה מרוסק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 435 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן זית, חלב, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. וזה לא כל כך מדהים. נסו שום קלוי ניפץ תפוחי אדמה אדומים, תפוחי אדמה שום מנופצים קלויים, ו שום קלוי ניפץ תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים קצה מחודד של נורת שום; מניחים שום על פיסת נייר אלומיניום, טפטוף עם שמן. מקפלים לסכל.
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב. לסחוט עיסת שום; להפריש.
מבשלים תפוחי אדמה בתנור הולנדי במים מלוחים רותחים כדי לכסות 20 עד 25 דקות או עד מכרז; לנקז ולמקם בקערה גדולה.
מחית תפוחי אדמה עם עיסת שום קלוי, גבינת שמנת, הבא 5 מרכיבים בקערה עד חלקה.