שום קלוי שמנת ומרק כרובית יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 251 קלוריות. 163 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן נוסף, מים, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו מרק שום קלוי שמנת עם כרובית מוקפצת ועשבי תיבול טריים, כרובית שמנת-מרק שום, ו מרק כרובית קלוי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
2
חותכים כרובית לפרחים בודדים. לזרוק עם 1 כף שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר כסף.
4
מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
5
חותכים את החלק העליון של ראש שום.
מרכיבים שתצטרך
6
טפטוף עם שמן זית לעטוף בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים שום עטוף על תבנית האפייה. צולים את הכרובית ושום ב 400 מעלות f במשך 15-20 דקות. כאשר הכרובית הוא רך וזהב להסיר מהתנור. השום יצטרך לצלות במשך סך של כ 25-30 דקות. אתה יכול להסיר אותו כדי לבדוק את ההתקדמות שלו לפי הצורך - זה צריך להריח ריחני אבל לא גלם, להיות זהוב ועדין.בינתיים, מחממים את החמאה בתנור ברזל יצוק הולנדי או סיר מניות בינוני גדול.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את הבצל, הסלרי והגזר.
מרכיבים שתצטרך
9
לטגן מעל חום בינוני במשך כ -10 דקות.
10
מקציפים במלח, פלפל, פפריקה, טימין וקמח וממשיכים לבשל במשך 2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
11
מוסיפים את היין והמים, מקציפים לשלב עם תערובת הקמח. לאחר מכן, להוסיף לאט את מרק 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
12
מוסיפים את חופשת המפרץ וציפורן שום קלויה. מביאים תערובת לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
13
מוסיפים את הכרובית ומבשלים עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר את עלה המפרץ. עבודה בקבוצות, להוסיף את המרק לבלנדר או מעבד מזון להתמזג עד מחית וחלק.
מרכיבים שתצטרך
15
להוסיף מרק נוסף במהלך או לאחר מיזוג כדי להשיג עקביות הרצוי. אחרי שכל הקבוצות הושלמו, חזרו לסיר. מערבבים במחצית וחצי ופטרוזיליה. מבשלים עד רק מחומם דרך. התאם מלח ופלפל לטעם.
מרכיבים שתצטרך
16
מגישים מיד, עם בייקון טפטוף של שמן זית או כמהין בצד של לחם לטבילה.