שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן
אם יש לך פלפל, מרק פטריות מוזהבות מרוכז, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מובא לך על ידי BettyCrocker.com. מן ההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 6 שעות ו-15 דקות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו שום שמנת לבישול איטי ותפוחי אדמה פרמזן, תפוחי אדמה Parmesan שום בישול איטי, ו בישול איטי פרמזן שום עוף ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לשלב 1 כוס מים וקרם של טרטר.
מוסיפים תפוחי אדמה פרוסים; לזרוק למעיל.
מניחים תפוחי אדמה ב 3 עד 4 ליטר סיר איטי.
בקערה בינונית, לשלב מרק, 1/2 כוס מים, קמח, חמאה, מלח, פלפל ואבקת שום; לערבב היטב.
יוצקים תערובת על תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות מעיל.
כיסוי; לבשל על הגדרה נמוכה במשך 5 עד 6 שעות.
ממש לפני ההגשה, מפזרים גבינת פרמזן מלמעלה.