שומר ותפוחי אדמה גראטן
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 22 דקות. מתכונים דומים: תפוחי אדמה-שומר גראטן, תפוחי אדמה ושומר גראטן, ו שומר-תפוחי אדמה מוקרמים.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר כבד על אש בינונית.
להוסיף שאלות; לטגן 2 עד 3 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
לטאטא בקמח; לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא במחצית וחצי; לבשל, לטאטא כל הזמן, 3 עד 4 דקות או עד מעובה מבעבע.
להקציף בגבינה עד נמס וחלק. מערבבים במלח והבא 2 מרכיבים.
שכבת תפוחי אדמה ושומר פרוסות לסירוגין משומן קל, broiler-בטוח קרמיקה 2 qt. תבשיל קדרה.
מורחים רוטב גבינה על שכבות. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 400 במשך 50 דקות או עד תפוחי אדמה במכרז.
הסר מהתנור. הגדל את טמפרטורת התנור לצלות עם מתלה תנור 5 סנטימטרים מחום. Uncover dish, and broil 2 to 4 minutes or until golden brown.
מרכיבים
907פלפל האבנרו
תפוחי אדמה אפייה גדולים (על, קלופים פרוסים דק3קרום: פירורי קרקר גרהם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1קטן
נורה שומר, פרוס דק2קרום: פירורי קרקר גרהם
קמח לכל מטרה1
שן שום, טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
אגוז מוסקט טחון2961 לב מפאלדי טרי אם אפשר
חצי-חצי0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
פלפל טחון טרי1sprig
קישוט: רוזמרין1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1
שאלוט, פרוס