שומר של שוק דו-Rite, תפוז דם, סלט אבוקדו
גשו לסופר וקנו אבוקדו, תפוזי דם, שאלוט, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו תפוז דם, שומר וסלט אבוקדו עם לימון, סלט סלק צלוי של שוק בי-רייט עם בצל כבוש ופטה, ו תפוז דם וסלט שומר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את צמרות וישבנים את התפוזים כדי לחשוף את הבשר. באמצעות סכין קיצוץ, לחתוך את הקליפה ואת התמרת הנותרים. פרוס את התפוזים לרוחב לפרוסות 1/4 אינץ ' ולסדר על צלחות סלט 4, משאיר מקום במרכז כל אחד לסלט השומר. תניח בצד.
לקצץ את כל אבל על 1/2 אינץ ' של גבעולי שומר, שמירה על הנורה ואת fronds.
הסר את השכבה החיצונית הראשונה של שומר ולהשליך או לחסוך עבור מלאי ירקות. יש לשטוף את הנורה הנותרת ולהניח בצד.
קוצצים 1 כפות שומר ולשים אותם בקערה קטנה יחד עם שאלוט, מיץ לימון, חומץ, דבש, קמצוץ של מלח, וכמה טחנות של פלפל.
להקציף כדי להתמזג, ואז לטפטף בשמן זית כפי שאתה ממשיך לטאטא. טעם של מלח.
מחצית הנורה שומר, חיתוך לאורכו דרך הצד הצר של הנורה (זה יקל על גילוח דק). באמצעות סכין חדה (או מנדולינה או מעבד מזון), לחתוך את שומר לרוחב כמו דק ככל שאתה יכול—על 1/16 אינץ ' הוא אידיאלי. (עבה מדי וזה ישלוט בסלט; רזה מדי וזה לנבול ולאבד את המרקם שלה.)
מעבירים לקערה ומטפטף עם חצי מהרוטב. לזרוק, לטעום, ולהוסיף מלח ופלפל לפי הצורך. מחלקים את השומר בין 4 צלחות, mounding במרכז פרוסות התפוז.
חצי את האבוקדו לאורך, להסיר את הבור, לחתוך 1/4 אינץ פרוסות לתוך הבשר. באמצעות כף גדולה, לגרוף את הפרוסות החוצה לקנן אותם על ומסביב ערימות של שומר.
מפזרים קצת מלח על האבוקדו ולאחר מכן לטפטף את הויניגרט שנותר על כל הסלט. תסיים עם קצת פלפל.