שומשום שחור בייקון פריך
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו צ'וריסו ממולא בטטה קליפות עם שומשום שחור בייקון פריך, שומשום שחור ולבן שביר, ו מאצ'ה ירוק תה Panna קוטה עם שומשום שחור שביר (מתכונים דומים).
הוראות
קו גיליון אפייה מעוטר עם מחצלת אפיית סיליקון או נייר קלף.
מניחים בייקון למחבת גדולה, לא מקל או יצוק. להפוך את החום בינוני ומבשלים בייקון נחשף עד פריך משני הצדדים, 8 עד 10 דקות.
מסננים על מגבות נייר, ואז להתפורר או לקצוץ היטב.
יוצקים את כל אבל על 2 כפות שומן בייקון מן המחבת.
מוסיפים את בייקון קצוץ, סוכר ושומשום. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הסוכר הופך את צבע ענבר בינוני, על 5 דקות. כבה את החום ומערבבים במהירות סודה לשתיה.
העברת תערובת כדי להכין תבנית אפייה ולהשתמש מרית כדי להפיץ אותו באופן שווה על 1/8 אינץ'; תן מגניב. לשבור שביר לרסיסים. ניתן לעשות 1 יום קדימה. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.