שוקו חם קינמון
אם יש לך שוקולד אפייה, קינמון טחון, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. נסו שוקולד חם וצלוי מרשמלו סירים דה קרם, שוקולד לבן עם שבבי קינמון וצ'יפס, ו עוגת שוקולד קינמון עם זיגוג קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 2 ליטר, soymilk חום, שוקולד, וניל וקינמון על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב כל הזמן; להפחית את החום לנמוך. מבשלים 4 דקות, ערבוב לעתים קרובות, כדי למזג טעמים.
מקשטים כל מנה עם ציפוי מוקצף.