שוקולד Ganache s ' mores
שוקולד Ganache s ' mores יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם קרקרים, חמאה, קינמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: שוקולד Ganache s ' mores פאי, שוקולד Ganache s ' mores, ו Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת אפייה 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם, חמאה מומסת, סוכר, וקינמון בקערת ערבוב.
מערבבים עד רטוב באופן שווה, ולאחר מכן לחץ לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד הקרום משחימים קלות ומריח קלוי, כ 5 דקות.
מניחים את השוקולד לקערה בינונית.
מחממים את השמנת במחבת רוטב קטנה על אש בינונית. מביאים רק לרתיחה. כאשר הקרם הגיע לרתיחה, להסיר מן החום מיד לשפוך על שבבי שוקולד; להקציף עד חלקה. מוסיפים את הרום האופציונלי.
יוצקים באופן שווה על שכבת קרקר גרהם.
מחממים מראש את התנור של broiler ולהגדיר את מתלה התנור על 6 אינץ ' ממקור החום.
מניחים שכבה זוגית של מרשמלו על גבי השוקולד. לצלות עד מרשמלו קלויים קלות, על 1 דקה. מקררים עד שהשוקולד מתקשה, בערך 45 דקות.
חותכים לתוך ברים באמצעות חותך פיצה מרוסס עם תרסיס בישול שאינו מקל.