קושימומחה
מוכן ב1 ש, 13 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד אגוז טורט

שוקולד אגוז טורט
טורט אגוז שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 505 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוחה עוגת מצה, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז, שוקולד אגוז טורט, ו שוקולד הונגרי-אגוז טורט.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר שעווה או קלף. מקמחים את דפנות התבנית בארוחת עוגת מצות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
מצותמצות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
4
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את החמאה והשוקולד יחד, תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
5
במיקסר המצויד בתוסף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד שהם בהירים ואווריריים מאוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד החם. בקערה קטנה מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי המלך הטחונים. מקפלים לתערובת ביצת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
1 כף חומץ שרי או מיץ לימון1 כף חומץ שרי או מיץ לימון
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
זנים של פטריותזנים של פטריות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד שהיא יציבה ויבשה בחלקה העליון וקיסם המוחדר למרכז יוצא כמעט נקי (כמה פירורים בסדר), בערך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו מגניב 20 דקות במחבת, ואז להתברר על מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים 1 שעה.
9
בינתיים הכינו את הציפוי: בחלקו העליון של דוד כפול המונח על מים רותחים בקושי, הקציפו את החלבונים והסוכר יחד עד שהתערובת חמה מאוד והסוכר נמס מעט.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1 גביע סוכר גלידה1 גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
10
מסירים מהאש ומקציפים את התערובת במיקסר (או בעזרת מערבל ידני) עד להתקררות, חלקה ואוורירית.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
11
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; התערובת עשויה להיראות שבורה בשלב זה, אך המשיכו להקציף והיא תחליק.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
12
מזלפים פנימה את השוקולד המומס והקפה, ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. בעזרת מרית גמישה, כפור את העוגה מקורר על הדף ואת הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מגישים מיד או מקררים עד 24 שעות.
14
מוציאים מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה.