שוקולד אגוז טורט
טורט אגוז שוקולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני הקינוחים שלך. מתכון זה מכין 12 מנות עם 505 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו ארוחה עוגת מצה, חמאה, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 13 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טורט שוקולד-אגוז, שוקולד אגוז טורט, ו שוקולד הונגרי-אגוז טורט.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
חמאה תבנית עוגה עגולה בגודל 10 אינץ ' ומרפדים את התחתית בנייר שעווה או קלף. מקמחים את דפנות התבנית בארוחת עוגת מצות.
בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים בקושי, ממיסים את החמאה והשוקולד יחד, תוך ערבוב תדיר. מניחים בצד להתקרר מעט.
במיקסר המצויד בתוסף מטרפה (או בעזרת מערבל ידני) מקציפים את הביצים, החלמונים והסוכר עד שהם בהירים ואווריריים מאוד. מקפלים פנימה את תערובת השוקולד החם. בקערה קטנה מערבבים את ארוחת המצות ואגוזי המלך הטחונים. מקפלים לתערובת ביצת השוקולד.
יוצקים לתבנית המוכנה ואופים עד שהיא יציבה ויבשה בחלקה העליון וקיסם המוחדר למרכז יוצא כמעט נקי (כמה פירורים בסדר), בערך 35 עד 40 דקות.
בואו מגניב 20 דקות במחבת, ואז להתברר על מתלה ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.
מעבירים לצלחת הגשה ומקררים 1 שעה.
בינתיים הכינו את הציפוי: בחלקו העליון של דוד כפול המונח על מים רותחים בקושי, הקציפו את החלבונים והסוכר יחד עד שהתערובת חמה מאוד והסוכר נמס מעט.
מסירים מהאש ומקציפים את התערובת במיקסר (או בעזרת מערבל ידני) עד להתקררות, חלקה ואוורירית.
מוסיפים את החמאה ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה; התערובת עשויה להיראות שבורה בשלב זה, אך המשיכו להקציף והיא תחליק.
מזלפים פנימה את השוקולד המומס והקפה, ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה ואוורירית. בעזרת מרית גמישה, כפור את העוגה מקורר על הדף ואת הצדדים.
מגישים מיד או מקררים עד 24 שעות.
מוציאים מהמקרר 1 שעה לפני ההגשה.