קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות

שוקולד או חמאת טופי צ'יפס פקאן ועוגיות נבט חיטה קלויות
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, כוס אחת של 1 צ'יפס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: עוגיות חמאה, פקאן ונבטי חיטה קלויים, ג'מבו חיטה נבט שוקולד צ' יפס עוגיות, ו עוגיות שוקולד צ'יפס שיבולת שועל קלוי מחיטה מלאה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 250 מעלות F. קו שני גדול (13×1
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
גליונות אפייה כבדים מעוטרים בנייר אלומיניום. קלף צריך להיות גם בסדר.עם מערבל חשמלי לנצח את החמאה עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מוסיפים את שני הסוכרים וממשיכים להכות עד שמנת. מקציפים את הוניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
4
מוסיפים את הביצה ומכים עד התערובת היא קלה יותר בצבע ו fluffier (כ 2 דקות). הכה במלח וסודה לשתייה. ביד, מוסיפים את הקמח. כאשר הקמח משולב, מערבבים את נבט החיטה ואת הפקאנים. בשלב זה, ייתכן שתרצה לחלק את הבלילה לשניים ולהוסיף פצפוצי שוקולד למחצית וצ ' יפס חמאה לשני.מחלקים את הבצק לארבעה חלקים. החל עם תבנית אפייה אחת, לחץ על שני חלקים של בצק, זה לצד זה, דק ככל שתוכל על תבנית האפייה. הנקודה של לעשות את זה בשני חלקים ולא אחד גדול הוא לקבל יותר חתיכות קצה. חוזר, לחיצה על שני חלקי הבצק האחרים זה לצד זה על הסדין השני. אם משתמשים בבייגלה, שוברים אותם לחתיכות קטנות ולוחצים לבצק.אם יש לך זמן, לאפות סדין אחד בכל פעם על מתלה באמצע. אחרת, לאפות גיליונות על מדף תחתון באמצע, לסירוגין באמצע הדרך, במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שבבי ריבת חלבשבבי ריבת חלב
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
נבט חיטהנבט חיטה
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר מהתנור באמצעות חותך פיצה, לחתוך למשולשים אחידים וכאלה. חזור לתנור ואפה עוד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך כ 10 דקות, ולאחר מכן להעביר בזהירות מתלה חוט ולתת מגניב לחלוטין. קליפת עץ צריכה להיות פריכה כשהיא מתקררת.
מרכיבים שתצטרך
נביחהנביחה
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים

מרכיבים