שוקולד גנאש
הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. . וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: Ganache-עוגות מטוגנות: עוגיות סודה שוקולד עם גנאש, ציפוי בננה וקרמל בננה, עוגיות פצפוצי שוקולד עם שוקולד מוקצף שוקולד גאנש, ו 4 שכבת עוגת בראוני שוקולד עם ציפוי חמאת בוטנים וגנש שוקולד.
הוראות
מניחים את השוקולד לקערה בינונית.
מחממים את השמנת במחבת רוטב קטנה על אש בינונית. מביאים רק לרתיחה, צופים בזהירות רבה כי אם זה רותח במשך כמה שניות, זה יהיה לרתוח מתוך הסיר. כאשר השמנת הגיעה לרתיחה, יוצקים על השוקולד הקצוץ, ומקציפים עד חלקה. מערבבים ברום אם תרצה.
אפשר לגנאש להתקרר מעט לפני שהוא נשפך על עוגה. התחילו במרכז העוגה ועבדו החוצה. לקבלת ציפוי רך או מילוי שוקולד, לאפשר לו להתקרר עד עבה, ואז שוט עם מקצף עד אור ורך.