שוקולד וקרמל מלוחים Bûche de Nöel עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 513 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות אם יש לכם אבקת אפייה, שמן צמחי, חלבונים ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד בורשה דה נואל, שוקולד Buche De Noel, ו Cherry-and-Chocolate Bûche de Noël (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור קישוטי הקקאו: התאימו את מתלה התנור למיקומים שלישיים העליונים והתחתונים וחיממו מראש את התנור ל-225°f. קו 2 דפי אפייה בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תבנית אפייה
תנור
2
מקציפים לבנים במהירות בינונית עד מקציף, 1 עד 2 דקות. מוסיפים לאט סוכר וממשיכים להכות עד פסגות נוקשות טופס ולא נשאר חצץ, כ 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
3
לנפות 1/4 אבקת קקאו כוס סוכר ממתקים על תערובת והכה רק עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
סוכר
4
העברת מחצית מקצפת שקית מאפה גדולה (או גלון בגודל רוכסן נעילה תיק) מצויד 1/4 אינץ ' עצה מאפה (ראה הערות). לנפות הנותרים 2 כפות אבקת קקאו על הנותרים מקצפת להכות רק כדי לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
5
צינור החוצה 5 עד 10 אינץ 'אלות וכפתורים 1/2 אינץ' על תבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
להתאים שקית מאפה שנייה עם קצה מאפה 1/4 אינץ ' ולמלא עם מרנג קקאו הנותרים. חזור על הליך צנרת.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפה
7
אופים עד meringues נקבעים ויבשים, 60 עד 90 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
העברה למתלה קירור מגניב לחלוטין, כ -30 דקות. בזהירות לשבור אלות לחתיכות בגודל שונה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
9
ניתן להכין מרנג יום מראש: מכסים מרנג מקורר עם עטיפת פלסטיק ולאחסן במקום יבש, בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
10
עבור הדובדבן שוקולד: בסיר קטן, להביא קרם וסירופ תירס כדי להתבשל על חום בינוני גבוה (או מיקרוגל בקערה).
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
שוקולד
קרם
ציפוי
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
מחבת רוטב
קערה
11
מניחים שוקולד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
יוצקים קרם חם על תערובת, ולהקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
ציוד שתשתמש בו
מקציף
13
לחץ על ניילון נצמד ישירות על שוקולד, ומקרר עד סט ו להפיץ, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
14
לעוגה: התאימו את מתלה התנור למצב בינוני וחיממו מראש את התנור ל-325°F. מחבת רול ג ' לי מעייל קל (ראה הערות) עם ספריי אפייה. קו עם נייר קלף ושוב בעדינות מעיל עם תרסיס אפייה. אבק עם מספיק אבקת קקאו ברז כדי להפיץ באופן שווה לדפוק עודף.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס אפייה
אבקת קקאו
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
תנור
מחבת
15
לנפות קמח עוגה מנופה, 1/2 כוס אבקת קקאו, 1/2 כוס סוכר, ואבקת אפייה. לנפות תערובת שוב, ולאחר מכן, במקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
אבקת קקאו
קמח עוגה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
16
בקערה בינונית, להקציף חלמונים ביצה, שמן, וניל על עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
וניל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
17
מוסיפים לתערובת הקמח ומקציפים יחד עד לשלב (התערובת תהיה עבה).
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
18
לטאטא במים חמים ומערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
19
בקערת ערבוב נקייה ויבשה נפרדת, מקציפים חלבוני ביצה ומלח עם מצורף לטאטא על פסגות רכות מהירות בינוניות טופס, על 2 דקות. הגבירו את המהירות לגובה בינוני ובהדרגה הוסיפו 1/4 כוסות סוכר; המשיכו להצליף עד שייווצרו פסגות נוקשות, 1 עד 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
20
מערבבים 1/3 של חלבונים ביצה לתוך הבלילה עוגה עד משולב היטב. עם מרית גומי, לקפל בעדינות בחלבון הביצה הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
מרית
21
לגרד את הבלילה למחבת מוכנה ולהתפזר באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
22
אופים עד העליון של העוגה הוא זהב חיוור מעיינות קלות בחזרה כאשר אתה לוחץ על זה, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
23
בעוד העוגה אופה, אבק נקי, מגבת מטבח יבש עם אבקת קקאו.
מרכיבים שתצטרך
אבקת קקאו
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
24
תריץ סכין בקצוות של עוגה אפויה. תעביר את העוגה למגבת מוכנה. החל בקצה הקצר, מגלגלים עוגה במגבת ומניחים את צד התפר על מתלה קירור. מגניב לגמרי, בערך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
סכין
1
שלב 1/2 כוס סוכר, 1/4 כוס מים, ו 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית, ערבוב עם כף עץ מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. תערובת מבשלים עד שהוא הופך ענבר כהה ופשוט מתחיל לעשן.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת רוטב
2
מיד להסיר מחום ומערבבים שמנת ומלח. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם
מלח
3
מעבירים לקערה וקריר לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
בינתיים, מערבבים הנותרים 1/2 כוס בתוספת 2 כפות סוכר, הנותרים 1/4 כוס מים, ו 2 כפות סירופ תירס בסיר בינוני כבד תחתית מעל חום בינוני נמוך עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה ומרתיחים סירופ עד שהוא רושם 114° על מדחום ממתקים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירס
סירופ
סוכר
מים
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקים
מחבת רוטב
5
בזמן שסירופ רותח, מניחים חלבונים בקערת ערבוב נקייה ויבשה. שוט עם מצורף לטאטא על מהירות בינונית עד פסגות רכות טופס, על 2 דקות. בזהירות להתחיל לשפוך את הסירופ החם בזרם איטי, יציב עם המכונה עדיין פועל. מקציפים את התערובת עד החלק החיצוני של הקערה הוא מגניב למגע והלבנים עבים ומבריקים, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלבונים
סירופ
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מקציף
6
הוסף חמאה, 1 כף בכל פעם, מחכה עד כל חתיכה משולבת לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
7
מוסיפים רוטב קרמל מקורר ומערבבים רק עד בשילוב. להכניס למקרר עד הצורך (אם זה מוצק מדי כדי להפיץ, לתת לשבת בטמפרטורת החדר על 15 דקות, ולאחר מכן להקציף כדי להחליק).
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
להרכיב: בזהירות פרוש עוגה, משאיר אותו על מגבת.
9
עוגה מורחת עם מילוי קרמל, משאיר גבול 1/2 אינץ ' מכל הצדדים. לאט ובעדינות לגלגל את העוגה, הפעם בלי המגבת, החל בקצה הקצר.
מרכיבים שתצטרך
קרמל
מורחים
גלול
10
מניחים את העוגה, בצד התפר על תבנית אפייה ומקררים עד המילוי הוא מוצק, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
11
רול פרוסט עם ציפוי שוקולד. לקשט עם מקל מרנג וכפתורים.