קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

שוקולד זבגליונה טירמיסו

שוקולד זבגליונה טירמיסו
שוקולד זבגליונה טירמיסו לוקח בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -11 גרם חלבון , 41 גרם שומן ובסך הכל 760 קלוריות . תמורת $1.46 למנה , אתה מקבל קינוח שמגיש 6. הוא מובא לך על ידי Foodnetwork. 53 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו מלח, חלמונים, שמנת כבדה ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זהו מתכון זול למדי לחובבי האוכל הים תיכוני. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 34% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טירמיסו קלאסי וטירמיסו ללא קפה שוקולד-תפוז , זבגליונה שוקולד וזבגליונה חריף עם תותים ושוקולד .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
בקערה בינונית, טורפים את החלמונים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה1 תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
תערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסהתערובת עוגת שוקולד שנרכשה בחנות, כמו בטי קרוקר שוקולד מריר סופר לח, אפויה לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו בטי קרוקר שוקולד סופר לח, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו בטי קרוקר שוקולד סופר לח, אפוי לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת1/2 כוס שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
3
מקציפים פנימה 1/2 כוס שמנת, את המרסלה והמלח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננתשמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
4
מניחים את הקערה מעל סיר גדול של מים רותחים (אל תתנו לתחתית הקערה לגעת במים).
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מקציפים כל הזמן עד שהתערובת סמיכה ומדחום המוחדר למרכז רושם 160 עד 170 מעלות פרנהייט, כ-15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
מניחים את הקערה על משטח עבודה ומוסיפים את השוקולד צ'יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מקציפים עד שהשוקולד צ'יפס נמס והתערובת חלקה. (ניתן להכין שעה אחת מראש.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מניחים לעמוד בטמפרטורת החדר.
9
להקציף לפני השימוש.)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
מקציפים את 1/3 כוס השמנת הנותרת והמסקרפונה בקערה בינונית נוספת עד לקבלת תערובת סמיכה. חותכים את העוגה לקוביות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מניחים כ-1/2 כוס מקוביות העוגה בכל אחת מ-6 כוסות או גביעי מים מיושנים. כף 2 כפות גדושות של זבגליונה מעל. מלמעלה מעל כף מתערובת המסקרפונה. חזור על השכבות. (עטפו את כל שאריות העוגה בניילון נצמד והקפיאו.) מעל תלתלי שוקולד לבן ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
מסקרפונהnameמסקרפונהname
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, קיאנטיname, Moscato Dasti, ורדיקיו., Trebbiano

טירמיסו בתפריט? נסה להתאים עם קרם שרי, פורט וקיאנטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה כ-22 דולר לבקבוק.
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
מהדורת יום השנה של NV Wilson Creek Almond
שמפניה זו שזכתה במדליית זהב מכונה גם השמפניה "OH MY GOSH"®. היין המבעבע הלבן הזה מותסס באופן טבעי, עם רק רמז של שקד טהור נוסף כך שהוא מובטח לסנוור את האורחים שלך. שמפניה חובה כדי להפוך כל אירוע למיוחד במיוחד. נהדר עם קינוחים, חיבוקים, ג'קוזי, פיקניקים, קמינים, בראנץ' ומסיבות. מאוד פופולרי בכל החתונות כאן.