שוקולד חם אצטקי
צריך משקה ללא גלוטן? שוקו חם אצטקי יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 703 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 59 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-156 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם שעועית וניל, מקל קינמון, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 64%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: שוקולד חם אצטקי חריף, שוקולד חם אצטקי חריף עם צ'ילי, קינמון ומזקל, ו קקאו חם אזטקי.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
לשוקולד החם: הביאו את החלב לרתיחה בסיר כבד גדול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את השוקולד, גוג 'ילו צ' ילה, מקל קינמון ושעועית וניל. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה. מבשלים במשך 10 דקות, מקציפים כל הזמן כדי לפתח מעט קצף וממיסים לחלוטין את השוקולד.
מוציאים את הצ ' ילי, שעועית הווניל ומקל הקינמון מהתערובת החמה.
לקצפת: בקערת מערבל מעמד המצויד בחיבור להקציף, או בקערת ערבוב זכוכית גדולה עם מערבל ידני מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות רכות.
מוסיפים את אבקת הסוכר ומקציפים לפסגות נוקשות.
יוצקים את השוקולד החם לספל. דולפ עם הקצפת ואבק עם קינמון ואבקת צ ' ילי.