קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers

שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers
צריך תוספת חלב חינם? שוקולד חם תות עם בייגלה שוקולד Dippers יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 389 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך אגבה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, אבקת קקאו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: מטבלי בייגלה מנטה, צ'יזי בייגלה Dippers, ו בייגלה כלב Dippers עם מטבל צ'ילי גבינה.

הוראות

1
עבור הבייגלה dippers: קו גיליון אפייה קטן עם שעווה או נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מניחים את השוקולד בקערה קטנה, ומניחים את הקערה על פני מחבת של מים רותחים בקושי. מערבבים עד השוקולד נמס ואת התערובת חלקה. כפית שוקולד נמס על בייגלה עוזב ידית 2 אינץ ' בחלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מעבירים לסדין אפייה מוכן ומקררים עד שהשוקולד מוגדר, כ -30 דקות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
עבור שוקולד חם: בבלנדר, לשלב את חלב שקדים, אבקת קקאו, אגבה ותותים. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
נייר אורזנייר אורז
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
0.5 כפית מלח0.5 כפית מלח
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מעבירים לסיר בינוני ומוסיפים את שבבי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
חום מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד התערובת חלקה והשוקולד נמס, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
יוצקים את השוקולד החם לתוך 4 ספלים ומגישים את הטבלים לצד.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)