שוקולד טבל עוגיות אגוזים
שוקולד טבל אגוזי לוז חמאה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 250 קלוריות. אם יש לכם אבקת אפייה, סוכר, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שקדי אגוזים טבולים שוקולד קצרצרים, לבבות עוגיות קצרצרים טבולים בטעם שוקולד, ו עוגיות שוקולד טבל עוגיות חמאה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים עד שהם צל כהה וריחני, כ -10 עד 15 דקות.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקרר.
תנמיך את התנור ל-325 מעלות.
מניחים אגוזי לוז בבלנדר או מעבד מזון ודופק לביטים גסים; להפריש.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח כדי להתמזג; להפריש.
מקציפים חמאה וסוכר יחד עם כף עץ עד חלקה. הכה בביצה. בהדרגה להכות את תערובת הקמח לתוך תערובת החמאה.
מוסיף את אגוזי לוז קצוצים ומערבבים עד מופץ באופן שווה בכל רחבי.
טופס לתוך יומני אצבע בגודל, על 1 1/2 עד 2 כפות בצק כל, ומניחים על גיליונות עוגיות משומן.
אופים עד המשרד, כ -15 דקות.
הסר מהתנור להתקרר על מדפים.
בסיר מעל החום הנמוך ביותר או בדוד כפול, להמיס שוקולד. לטבול 1 קצה של עוגיות מקורר לתוך שוקולד נמס.
מקום בחזרה על גיליון עוגיות להקשיח.