שוקולד טבל קרם דה Menthe מרשמלו
שוקולד טבל קרם דה Menthe מרשמלו יכול להיות מתכון טוב להרחיב רפרטואר המתאבנים שלך. מתכון זה מספק 64 מנות. עם 183 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, סוכר ממתקים, קרם דה מנתה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו שוקולד טבל קרם דה Menthe מרשמלו, מרשמלו קרם דה Menthe, ו קרם דה Menthe עוגיות שוקולד צ'יפס (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת את החלק התחתון ואת הצדדים של 9 אינץ ' מרובע אפייה מחבת עם שמן צמחי. באמצעות מסננת קטנה, בסדר רשת, אבק המחבת בנדיבות עם הסוכר ' ממתקים, לדפוק את כל עודף.
שים 1/3 כוס מים וcrème דה menthe בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk.
מפזרים את הג 'לטין לתוך הקערה ומערבבים בקצרה כדי לוודא שכל הג' לטין נמצא במגע עם מים וcrème de menthe.
תן להתרכך בזמן שאתה עושה את סירופ הסוכר.
בסיר כבד של 3 עד 4 ליטר, משלבים את הסוכר המגורען, סירופ תירס, מלח ו-1/2 כוס מים.
מניחים על חום מתון ומביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר הוא מומס. שים מדחום ממתקים לסירופ הסוכר הרותח ולהמשיך רותחים (התערובת עשויה קצף למעלה, כך להפוך את החום מעט במידת הצורך), מבלי לערבב, עד המדחום רושם 116° (שלב כדור רך).
הסר את הסיר מהחום ולתת לעמוד בקצרה עד הבועות להתפוגג מעט.
עם המיקסר במהירות נמוכה, יוצקים את סירופ סוכר חם לתוך ג ' לטין מרכך בזרם דק במורד הצד של הקערה. בהדרגה להגדיל את מהירות המיקסר גבוה ומכה עד המרשמלו הוא עבה מאוד ויוצר סרט עבה כאשר המתיחה הוא הרים, על 5 דקות. לנצח את תמצית מנטה ואת צבע מזון ירוק, הוספת יותר עבור צבע ירוק כהה.
לגרד את המרשמלו לתוך מחבת מוכן (זה יהיה דביק מאוד) ולהשתמש קצות אצבעות רטובות כדי להפיץ אותו באופן שווה להחליק את החלק העליון.
הניחו לעמידה, נחשפו בטמפרטורת החדר, עד שהמשטח לא יהיה דביק יותר ותוכלו למשוך בעדינות את המרשמלו מצדי המחבת בקצות אצבעותיכם, לפחות 4 שעות או בן לילה.
אבק קרש חיתוך עם סוכר ' ממתקים. השתמש במרית גומי כדי למשוך את הצדדים של המרשמלו מקצה המחבת (השתמש במרית כדי לשחרר את המרשמלו מתחתית המחבת במידת הצורך) ולהתהפך על קרש החיתוך. אבק העליון עם סוכר ' ממתקים.
מברשת סכין ארוכה ודקה או סכין שף עם שמן צמחי ואבק עם סוכר ממתקים כדי למנוע דבק; להמשיך לאבק את הסכין לפי הצורך.
חותכים לאורכו ל 8 רצועות, ולאחר מכן לרוחב לשמונים, כדי ליצור סך של 64 ריבועים. (עבור מרשמלו מלבני, לחתוך לאורכו ל 8 רצועות, ואז לרוחב לרבעים, כדי ליצור סך של 32 מלבנים. מרשמלו מעיל, אחד בכל פעם, בסוכר של ממתקים, באמצעות מברשת מאפה כדי לצחצח את כל עודף.
בקערת מתכת יבשה מעל מחבת של מים רותחים בקושי, להמיס את השוקולד וקיצור, ערבוב עד חלקה. עבודה עם מרשמלו אחד בכל פעם, לצחצח את המרשמלו שוב כדי להסיר כל סוכר 'ממתקים עודף ואז לטבול צד אחד חלק על 1/8 אינץ' לתוך השוקולד כדי לצפות אותו, גירוד כל שוקולד עודף על קצה הקערה.
העברה, צד שוקולד למעלה, מתלה תיל להגדיר מעל תבנית אפייה ולתת לעמוד עד השוקולד מוגדר. לעשות קדימה: מרשמלו-ללא שוקולד-ניתן לאחסן, שכבות בין גיליונות של נייר שעווה או קלף במיכל אטום במקום יבש בטמפרטורת החדר מגניב, במשך 1 חודש. מרשמלו טבול שוקולד יכול להיות מאוחסן באותו אופן, אבל ישמור רק על 2 ימים.