שוקולד כפול-גלידה טבעונית שקדים
גלידת שוקולד-שקדים טבעונית כפולה היא גלידת סאנדיי ללא גלוטן, חלב חינם, ו קינוח. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן קוקוס, שקדים טריים, תמצית ונילן, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. נסו גלידת קפה גלידה עם שוקולד מריר-ים מלח שקדים קליפה, גלידת חמאת בוטנים כפולה, ו גלידת לבנדר טבעונית (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים בשקדים, לטחון אותם במטחנת תבלינים או מעבד מזון קטן עד שהם אבקה או אפילו מתחילים להפוך קצת חמאה.
מניחים את השקדים הקרקע או חמאת שקדים, סירופ מייפל, שמן קוקוס, חלב שקדים, וניל, וצביטות של מלח בבלנדר שלך, וגאון עד חלקה. אם באמצעות אגוזים הקרקע, זה יהיה להתעבות כפי שהוא יושב. פשוט להתמזג חלב שקדים יותר עקביות הרצוי פעם אחת מוכן לשימוש.סקופ את הגלידה בין שמונה מנות (אתה יכול לעשות רק מנה אחת או יותר, ולשמור חלק מהרוטב לאחר כך!), רסס על הרוטב, העליון עם שוקולד צ ' יפס, שקדים, ואם תרצה, קומץ של מלח ים גס (אני לא יכול לקבל מספיק של ניגוד מתוק ומלוח!).לאחסן כל רוטב שאריות במקרר עד כמה ימים-זה יכול להיות גם קפוא. שים לב שהרוטב יהיה להגדיר. מחממים אותו לפני השימוש שוב, להקציף, ואם יש צורך, לטאטא קצת חלב שקדים יותר עקביות הרצוי.