אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, שוקולד לבן עם בוחשים מרשמלו עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן לנסות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-33 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמשקה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מרשמלו, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 30%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שוקולד לבן עם בוחשים מרשמלו, מרשמלו מנטה תוצרת בית - המערבלים המושלמים של קקאו וחם שוקולד.
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שמונה מקלות סוכריות על מקל או ארטיק באורך 6 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיק
3
לבוחשים: מרפדים תבנית קטנה בשעווה או בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
4
מניחים את השוקולד בקערה קטנה מעל מחבת עם מים בקושי רותחים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מכניסים מקל על מקל לכל מרשמלו. טובלים את המרשמלו בשוקולד, ומאפשרים לעודפי השוקולד לטפטף בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת וקינמון טחון, לא חובה
שוקולד מגורר, לקישוט
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
1-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריה
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
5
מניחים על תבנית האפייה המוכנה ומקררים עד שהשוקולד מתייצב, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
1
טורפים יחד את חלב השקדים, הקינמון ואגוז המוסקט בסיר של 5 ליטר. מביאים לרתיחה מעט מתחת לחום בינוני-גבוה.