קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
מגזין

שוקולד לבן חם עם מערבלים מרשמלו

שוקולד לבן חם עם מערבלים מרשמלו
אם יש לך בערך 40 דקות לבלות במטבח, שוקולד לבן עם בוחשים מרשמלו עשוי להיות מתכון יוצא מן הכלל ללא גלוטן לנסות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 7 גרם חלבון ו-33 גרם שומן. מתאים ל-6 מנות. מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה עובד היטב כמשקה. אם יש לכם שוקולד צ'יפס חצי מתוק, מרשמלו, שוקולד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם ציון ספונקולרי של 30%, המנה הזו לא כל כך אדירה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שוקולד לבן עם בוחשים מרשמלו, מרשמלו מנטה תוצרת בית - המערבלים המושלמים של קקאו וחם שוקולד.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שמונה מקלות סוכריות על מקל או ארטיק באורך 6 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות ארטיקמקלות ארטיק
3
לבוחשים: מרפדים תבנית קטנה בשעווה או בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
4
מניחים את השוקולד בקערה קטנה מעל מחבת עם מים בקושי רותחים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה. מכניסים מקל על מקל לכל מרשמלו. טובלים את המרשמלו בשוקולד, ומאפשרים לעודפי השוקולד לטפטף בחזרה לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת וקינמון טחון, לא חובהתוספת קצפת וקינמון טחון, לא חובה
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
חסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובהחסה מגוררת ואבוקדו פרוס, לא חובה
1-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר1-1/2 כוסות שוקולד צ'יפס מריר
ציוד שתשתמש בו
מקלות סוכריהמקלות סוכריה
6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)6 אונקיות שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1/2 אינץ' (מומלץ: Ghirardelli)
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
5
מניחים על תבנית האפייה המוכנה ומקררים עד שהשוקולד מתייצב, 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר1/3 כוס פולי אספרסו מצופים בשוקולד מריר
1
טורפים יחד את חלב השקדים, הקינמון ואגוז המוסקט בסיר של 5 ליטר. מביאים לרתיחה מעט מתחת לחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
תפוחי סבתא ירוקים, קלופים, מגורעים וקצוצים דקתפוחי סבתא ירוקים, קלופים, מגורעים וקצוצים דק
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות עורביםסוכריות עורבים
3/4 כוס פירה בטטה, קרה3/4 כוס פירה בטטה, קרה
2
מסירים את המחבת מהאש ומוסיפים את השוקולד הלבן והאגבה. מערבבים כל הזמן עד שהשוקולד נמס והתערובת חלקה, 2 דקות. שומרים על חום על אש נמוכה עד להגשה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
שוקולד מגורר, לקישוטשוקולד מגורר, לקישוט
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק1/2 קילו פטריות טריות פרוסות, קצוצות דק
3
יוצקים את השוקולד החם לספלים ומערבבים עם המרשמלו.
מרכיבים שתצטרך
קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)קצפת מחוממת (הזן המשומר עובד)
תוספת קצפת וקינמון טחון, לא חובהתוספת קצפת וקינמון טחון, לא חובה