המתכון שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז גריז קו הבסיס של עמוק 22cm springform עוגה בדיל. דק קוצצים את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם סוכר, קמח ביקרבונט של סודה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
אגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולאחר מכן מערבבים במהירות את החמאה, חלב וחלמונים לתוך החומרים יבשים. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בשליש מהחלבונים של הביצה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את התערובת לתוך הפח מוכן, אופים עבור 40-50 דקות עד העוגה הוא זהב וspringy לגעת, ולאחר מכן לאפשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור מוס, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לתת לו להתקרר מעט. לרכך את הג 'לטין במים, לסחוט החוצה, ואז לשים במחבת קטנה עם 100 מ" ל של השמנת. חם בעדינות מעל חום נמוך עד הג ' לטין הוא נמס (אתה לא צריך להיות מסוגל לראות כל פסים ברורים בקרם), ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם השמנת הנותרת וחלבון ביצה. ודא שאתה ביסודיות לגרד את המחבת כך לא ג ' לטין נשאר מאחור. הכה עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז כפית רבע מתערובת שמנת זה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים בקצרה עד חלקה. מקפלים את תערובת הקרם הנותרת ואת פטל, מערבלים את התערובת כך פירות יער להתחיל שיש מוס, ואז להפריש עד העוגה הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
כדי להרכיב, לפצל את הספוג לשניים מחדש את הבסיס של פח העוגה עם קלף אפייה. השתמש ברצועה רציפה ארוכה של קלף אפייה לעטוף סביב קו החלק הפנימי, כמו זה יעזור להפוך את הצדדים של הטורט המוגמר נראה חלק. לחץ על החצי התחתון של העוגה בחזרה לתוך הפח, מפזרים חצי ליקר, ואז בעדינות כפית על המוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מפזרים את הצד לחתוך של העוגה העליונה עם ליקר שנותר ולשים את זה, צד ספוג ליקר למטה, על גבי מוס. לחץ בעדינות, לעטוף את כל הפח בסרט נצמדות, ואז להירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
כדי לשרת, להסיר את הטורט מהמקרר על 1 שעה לפני שאתה רוצה לאכול אותו, לשחרר את הפח, ולאחר מכן לקלף בעדינות את קלף האפייה. קל אבק החלק העליון של הטורט עם סוכר הדובדבן, ואז ערימה על תלתלים שוקולד (ראה תיבה, להלן) וכמה פטל.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.