קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות10
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז

שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז
המתכון שוקולד לבן, טורט שיש פטל ואגוזי לוז יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 50 דקות. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 830 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. אם יש לכם סודה לשתייה, ביצים, חלבונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. טורט אספרסו שוקולד לבן עם פרלין אגוזי לוז, טורט פטל שוקולד לבן, ו שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c/מאוורר 160c / גז 4, ואז גריז קו הבסיס של עמוק 22cm springform עוגה בדיל. דק קוצצים את אגוזי לוז קלויים במעבד מזון, ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם סוכר, קמח ביקרבונט של סודה.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
אגוזי לוזאגוזי לוז
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא את החלבונים ביצה עד נוקשה, ולאחר מכן מערבבים במהירות את החמאה, חלב וחלמונים לתוך החומרים יבשים. כאשר התערובת חלקה, מערבבים בשליש מהחלבונים של הביצה, ואז לקפל בעדינות בשאר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
יוצקים את התערובת לתוך הפח מוכן, אופים עבור 40-50 דקות עד העוגה הוא זהב וspringy לגעת, ולאחר מכן לאפשר מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור מוס, להמיס את השוקולד בקערת זכוכית להגדיר על מחבת של מים רותחים בקושי, ואז לתת לו להתקרר מעט. לרכך את הג 'לטין במים, לסחוט החוצה, ואז לשים במחבת קטנה עם 100 מ" ל של השמנת. חם בעדינות מעל חום נמוך עד הג ' לטין הוא נמס (אתה לא צריך להיות מסוגל לראות כל פסים ברורים בקרם), ולאחר מכן להטות לתוך קערה עם השמנת הנותרת וחלבון ביצה. ודא שאתה ביסודיות לגרד את המחבת כך לא ג ' לטין נשאר מאחור. הכה עד שהוא מחזיק את צורתו, ואז כפית רבע מתערובת שמנת זה לתוך השוקולד המומס.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מערבבים בקצרה עד חלקה. מקפלים את תערובת הקרם הנותרת ואת פטל, מערבלים את התערובת כך פירות יער להתחיל שיש מוס, ואז להפריש עד העוגה הוא מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
כדי להרכיב, לפצל את הספוג לשניים מחדש את הבסיס של פח העוגה עם קלף אפייה. השתמש ברצועה רציפה ארוכה של קלף אפייה לעטוף סביב קו החלק הפנימי, כמו זה יעזור להפוך את הצדדים של הטורט המוגמר נראה חלק. לחץ על החצי התחתון של העוגה בחזרה לתוך הפח, מפזרים חצי ליקר, ואז בעדינות כפית על המוס.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
7
מפזרים את הצד לחתוך של העוגה העליונה עם ליקר שנותר ולשים את זה, צד ספוג ליקר למטה, על גבי מוס. לחץ בעדינות, לעטוף את כל הפח בסרט נצמדות, ואז להירגע בן לילה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
8
כדי לשרת, להסיר את הטורט מהמקרר על 1 שעה לפני שאתה רוצה לאכול אותו, לשחרר את הפח, ולאחר מכן לקלף בעדינות את קלף האפייה. קל אבק החלק העליון של הטורט עם סוכר הדובדבן, ואז ערימה על תלתלים שוקולד (ראה תיבה, להלן) וכמה פטל.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולדתלתלי שוקולד
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואהחבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לטורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.