שוקולד לבן קפוא וטורט מוס פטל
והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 35 גרם של שומן, וסך הכל 531 קלוריות. לך לחנות ותביא שוקולד, קרם דה קאסיס, פטל סל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד לבן ופטל מוס קפוא Bombes, טורט שוקולד פטל קפוא, ו טורט מוס שוקולד לבן מצופה אוריאו.
הוראות
טוחנים חתיכות עוגיות דק במעבד.
מוסיפים חמאה; מערבבים עד שפירורים לחים. לחץ על תערובת על הצדדים התחתון בחצי הדרך למעלה של מחבת springform בקוטר 9 אינץ 'עם 2 3/4 אינץ' - צדדים גבוהים. להקפיא בעת הכנת מוס.
מניחים ליקר בסיר בינוני כבד.
מפזרים ג 'לטין מעל ליקר; תן לעמוד עד ג' לטין מרכך, על 20 דקות.
לחץ על פטל בחוזקה דרך מסננת לתוך כוס מדידה גדולה.
הוסף מספיק מיצים שמורים כדי רסק בכוס למדוד 1 2/3 כוסות ברי תערובת.
מוסיפים תערובת ברי 1/2 כוס סוכר לתערובת ג ' לטין. מערבבים מעל חום בינוני-נמוך רק עד סוכר ג ' לטין להתמוסס, על 3 דקות.
מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד מומסים.
העברת תערובת פטל לקערה גדולה. צמרמורת עד עבה אבל לא להגדיר, ערבוב לעתים קרובות, על 2 שעות.
Beat שמנת, אבקת סוכר ווניל בקערה עד פסגות נוקשות טופס. קפל קרם לתוך תערובת פטל 3 תוספות.
להעביר מוס לקרום; החלק העליון. להקפיא עד המשרד, לפחות 6 שעות. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. כיסוי; להקפיא.)
חותכים מסביב לצדדים מחבת; לשחרר צדדים מחבת.
שים את טורט על מגש. מסדרים פטל סביב קצה העליון של טורט. לקשט עם עלי שוקולד.