קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז

שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז
שוקולד מריר מתוק ופאדג'אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-35 מנות. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. גשו לסופר וקנו את "ונילן אקסטראקט", "שוגר", "חצי שוקולד", ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת שוקולד ואגוזי מלך מריר, שוקולד אגוז פאדג', ו שוקולד אגוז פאדג'.

הוראות

1
קו 13x9x2 אינץ ' מתכת תבנית אפייה עם לסכל, עוזב overhang.
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מערבבים סוכר ומתאדים חלב בסיר עמוק כבד גדול מעל חום בינוני עד סוכר מתמוסס תערובת מגיע לרתיחה. לצרף קליפ על מדחום ממתקים לצד מחבת. מרתיחים עד טמפרטורה רושם 112°, ערבוב כל הזמן והתאמת חום כדי למנוע רותחים מעל, על 10 דקות. מיד לשפוך תערובת חלב על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות קוקוס מגורר6 אונקיות קוקוס מגורר
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ממתק חמוץ Brite Octopusממתק חמוץ Brite Octopus
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להקציף עד שוקולד וחמאה להמס פאדג ' הוא חלק.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מערבבים באגוזים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
6
מורחים פאדג ' באופן שווה במחבת מוכנה. בקירור חשפו עד קר ולהגדיר, על 3 שעות. שימוש בנייר כסף כסיוע, להרים פאדג ' ממחבת.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
חותכים לרוחב לרצועות 7, ולאחר מכן לאורכו לרצועות 5. חזור למחבת, לכסות, ולהירגע. (ניתן לעשות 2 שבועות קדימה. שמור מכוסה ומקורר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'