קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מרקיזה

שוקולד מרקיזה
מרקיזה שוקולד נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דגני קקאו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד מרקיזה, המרקיזה שוקולד האולטימטיבי, ו שוקולד לבן & תות marquise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת נירוסטה בינונית במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד השוקולד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר את הקערה מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין וחלק. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
לחימום (ביצה בטוחה) שיטה: בקערת נירוסטה בינונית אחרת, לטאטא את הביצים עם הסוכר והמלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
להקציף במים. הגדר את הקערה במחבת של מים רותחים בקושי, ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום, סוחף את הקרקעית ואת הצדדים של הקערה ברציפות, כדי למנוע את הביצים ערבול. המשך עד הביצים לרשום 71° על מדחום מיידי לקרוא. (תצטרך להסיר את הקערה מן המחבת כדי לקחת את הטמפרטורה אלא אם כן אתה זריז מספיק כדי גם לערבב ולהחזיק ולקרוא את המדחום בו זמנית!) לבטיחות, לשטוף את גזע המדחום במים מחבת חם בין קריאות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
הסר את הקערה מהמחבת והכה את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שיש להם מרקם כמו קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
עבור שיטת הביצה הטריה: שוט הביצים, הסוכר והמלח-ללא מים או חימום צעד-במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד הביצים יש מרקם כמו קצפת רכה. מקפלים רבע מהביצים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מקפלים במחצית הביצים הנותרות עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
מוסיפים את שאר הביצים ומקפלים רק עד משולב באופן שווה. מיד, לפני מוס יכול להתחיל להקשיח ולהגדיר, לחלק אותו בין ramekins, או להשתמש בו כדי למלא עוגה או קינוח אחר. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מגישים עם קצפת או קרם פולי קקאו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
10
הערות שוקולד:כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 64% עד 66% שוקולד: השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/4 כוס בתוספת 1 כף (60 גרם), ואת החמאה ל 9 כפות (130 גרם).כדי להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס בתוספת 1 כף (80 גרם) והחמאה ל 9 כפות (130 גרם).
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
11
כדי להפוך את קרם פולי הקקאו: להביא את השמנת ואת nibs לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
12
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את הניבס. צנן את השמנת לפחות 6 שעות; זה חייב להיות קר ביסודיות כדי להצליף כראוי.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
14
כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם כמו הקרם מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה