קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מרקיזה

שוקולד מרקיזה
מרקיזה שוקולד נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דגני קקאו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד מרקיזה, המרקיזה שוקולד האולטימטיבי, ו שוקולד לבן & תות marquise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת נירוסטה בינונית במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד השוקולד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
הסר את הקערה מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין וחלק. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
לחימום (ביצה בטוחה) שיטה: בקערת נירוסטה בינונית אחרת, לטאטא את הביצים עם הסוכר והמלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף במים. הגדר את הקערה במחבת של מים רותחים בקושי, ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום, סוחף את הקרקעית ואת הצדדים של הקערה ברציפות, כדי למנוע את הביצים ערבול. המשך עד הביצים לרשום 71° על מדחום מיידי לקרוא. (תצטרך להסיר את הקערה מן המחבת כדי לקחת את הטמפרטורה אלא אם כן אתה זריז מספיק כדי גם לערבב ולהחזיק ולקרוא את המדחום בו זמנית!) לבטיחות, לשטוף את גזע המדחום במים מחבת חם בין קריאות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את הקערה מהמחבת והכה את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שיש להם מרקם כמו קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבור שיטת הביצה הטריה: שוט הביצים, הסוכר והמלח-ללא מים או חימום צעד-במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד הביצים יש מרקם כמו קצפת רכה. מקפלים רבע מהביצים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
7
מקפלים במחצית הביצים הנותרות עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
8
מוסיפים את שאר הביצים ומקפלים רק עד משולב באופן שווה. מיד, לפני מוס יכול להתחיל להקשיח ולהגדיר, לחלק אותו בין ramekins, או להשתמש בו כדי למלא עוגה או קינוח אחר. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מגישים עם קצפת או קרם פולי קקאו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
10
הערות שוקולד:כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 64% עד 66% שוקולד: השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/4 כוס בתוספת 1 כף (60 גרם), ואת החמאה ל 9 כפות (130 גרם).כדי להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס בתוספת 1 כף (80 גרם) והחמאה ל 9 כפות (130 גרם).
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
11
כדי להפוך את קרם פולי הקקאו: להביא את השמנת ואת nibs לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
12
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את הניבס. צנן את השמנת לפחות 6 שעות; זה חייב להיות קר ביסודיות כדי להצליף כראוי.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
14
כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם כמו הקרם מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי