קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד מרקיזה

שוקולד מרקיזה
מרקיזה שוקולד נטול גלוטן, מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ביצים, דגני קקאו קלויים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שוקולד מרקיזה, המרקיזה שוקולד האולטימטיבי, ו שוקולד לבן & תות marquise (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את השוקולד והחמאה בקערת נירוסטה בינונית במחבת רחבה של מים בקושי רותחים. מערבבים לעתים קרובות עד השוקולד כמעט נמס.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הסר את הקערה מן החום ומערבבים עד נמס לחלוטין וחלק. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לחימום (ביצה בטוחה) שיטה: בקערת נירוסטה בינונית אחרת, לטאטא את הביצים עם הסוכר והמלח עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
להקציף במים. הגדר את הקערה במחבת של מים רותחים בקושי, ומערבבים עם מרית סיליקון חסינת חום, סוחף את הקרקעית ואת הצדדים של הקערה ברציפות, כדי למנוע את הביצים ערבול. המשך עד הביצים לרשום 71° על מדחום מיידי לקרוא. (תצטרך להסיר את הקערה מן המחבת כדי לקחת את הטמפרטורה אלא אם כן אתה זריז מספיק כדי גם לערבב ולהחזיק ולקרוא את המדחום בו זמנית!) לבטיחות, לשטוף את גזע המדחום במים מחבת חם בין קריאות.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
מרית אפייהמרית אפייה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
הסר את הקערה מהמחבת והכה את הביצים עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה במשך 3 עד 4 דקות, או עד שיש להם מרקם כמו קצפת רכה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
עבור שיטת הביצה הטריה: שוט הביצים, הסוכר והמלח-ללא מים או חימום צעד-במהירות גבוהה במשך 4 עד 5 דקות, עד הביצים יש מרקם כמו קצפת רכה. מקפלים רבע מהביצים לתוך השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
מקפלים במחצית הביצים הנותרות עד כמעט מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
8
מוסיפים את שאר הביצים ומקפלים רק עד משולב באופן שווה. מיד, לפני מוס יכול להתחיל להקשיח ולהגדיר, לחלק אותו בין ramekins, או להשתמש בו כדי למלא עוגה או קינוח אחר. צ ' יל לפחות 1 שעה, או עד סט.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
מגישים עם קצפת או קרם פולי קקאו, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
10
הערות שוקולד:כדי להשתמש שוקולד אחוז גבוה יותר, להתאים את המתכון כמו follows.To השתמש 64% עד 66% שוקולד: השתמש 6 1/2 אונקיות (185 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/4 כוס בתוספת 1 כף (60 גרם), ואת החמאה ל 9 כפות (130 גרם).כדי להשתמש 70% ל 72% שוקולד: השתמש 7 אונקיות (200 גרם) שוקולד. להגדיל את הסוכר ל 1/3 כוס בתוספת 1 כף (80 גרם) והחמאה ל 9 כפות (130 גרם).
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
11
כדי להפוך את קרם פולי הקקאו: להביא את השמנת ואת nibs לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
12
הסר מהחום, לכסות, ולתת לעמוד במשך 20 דקות.
13
מסננים את הקרם לתוך קערה, לחיצה על מוצקים כדי לחלץ את כל הנוזל. זרוק את הניבס. צנן את השמנת לפחות 6 שעות; זה חייב להיות קר ביסודיות כדי להצליף כראוי.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
14
כאשר מוכן לשימוש, מקציפים את השמנת, מוסיפים סוכר לפי הטעם כמו הקרם מתעבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ