שוקולד-פיסטוק Sablés
שוקולד-פיסטוק Sablés עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-96 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, אבקת קקאו, מלח ים מתפורר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד-פיסטוק Sablés, Sablés פטל שוקולד.
הוראות
לטאטא קמח, אבקת קקאו, מלח כשר וסודה לשתייה בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח חמאה, סוכר חום, ווניל עד אור ורך, על 4 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב רק כדי לשלב, ולאחר מכן לערבב ביצה לבן. מקפלים בשוקולד ופיסטוקים.
מגלגלים כל חתיכה לתוך 8 "- יומן ארוך על 1 1/2 " בקוטר, דוחפים את הבצק יחד אם זה מרגיש מתפורר. לעטוף בחוזקה בנייר קלף וצינה עד המשרד, לפחות 4 שעות. (ככל שהבצק שלך קר יותר, כך יהיה קל יותר לחתוך אותו.)
מניחים מדפים בשליש התחתון העליון של התנור; מחממים עד 350 ° F. עבודה עם 1 יומן של בצק בכל פעם באמצעות סכין משונן, לחתוך יומני לתוך 1/4"-סיבובים עבים ולהעביר 2 גיליונות אפייה מצופה קלף, המרווח 1/2 " זה מזה.
מפזרים עוגיות עם מלח ים ואופים, מסתובב דפי אפייה באמצע, עד שנקבע סביב הקצוות והמרכזים נראים יבשים, 10-12 דקות.
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב.
הפוך קדימה: בצק עוגיות יכול להתבצע 1 חודש קדימה; להקפיא במקום מצמרר. חותכים בולי עץ קפואים לסיבובים ממש לפני האפייה.
מניחים כל חתיכה במרכז שלגיליון נייר קלף טופס לתוך יומן, על 8" longand 1 1/2 " בקוטר.
בדיוק כמו שהיית מגלגל כרזה, עוטף את הקלף מסביב לבול העץ, מחליק את הנייר ומוציא אוויר עם הידיים שלך. לסובב את הקצוות של הקלף בחוזקה כדי לקבץאת יומן הבצק.
לאחר העטיפה, רול יומן על משטח שטוח כדי ליצור חומר דליק.
תן לצנן לפחות 1 שעה לפני חיתוך ואפייה, אועוטפים בחוזקה בפלסטיק אם הקפאה.