קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות96
ציון בריאות0
מגזין

שוקולד-פיסטוק Sablés

שוקולד-פיסטוק Sablés
שוקולד-פיסטוק Sablés עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-96 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 67 קלוריות. אם יש לך מלח כשר, אבקת קקאו, מלח ים מתפורר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: שוקולד-פיסטוק Sablés, Sablés פטל שוקולד.

הוראות

1
לטאטא קמח, אבקת קקאו, מלח כשר וסודה לשתייה בקערה בינונית. באמצעות מיקסר חשמלי על מהירות גבוהה, לנצח חמאה, סוכר חום, ווניל עד אור ורך, על 4 דקות. להפחית את המהירות נמוכה בהדרגה להוסיף מרכיבים יבשים; לערבב רק כדי לשלב, ולאחר מכן לערבב ביצה לבן. מקפלים בשוקולד ופיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחלקים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
3
מגלגלים כל חתיכה לתוך 8 "- יומן ארוך על 1 1/2 " בקוטר, דוחפים את הבצק יחד אם זה מרגיש מתפורר. לעטוף בחוזקה בנייר קלף וצינה עד המשרד, לפחות 4 שעות. (ככל שהבצק שלך קר יותר, כך יהיה קל יותר לחתוך אותו.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
4
מניחים מדפים בשליש התחתון העליון של התנור; מחממים עד 350 ° F. עבודה עם 1 יומן של בצק בכל פעם באמצעות סכין משונן, לחתוך יומני לתוך 1/4"-סיבובים עבים ולהעביר 2 גיליונות אפייה מצופה קלף, המרווח 1/2 " זה מזה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מפזרים עוגיות עם מלח ים ואופים, מסתובב דפי אפייה באמצע, עד שנקבע סביב הקצוות והמרכזים נראים יבשים, 10-12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
להעביר מתלים תיל ולתת מגניב.
7
הפוך קדימה: בצק עוגיות יכול להתבצע 1 חודש קדימה; להקפיא במקום מצמרר. חותכים בולי עץ קפואים לסיבובים ממש לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, מקלות בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
8
שלוט ביומן הבצק
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
9
מחלקים בצק ל 4 חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
10
מניחים כל חתיכה במרכז שלגיליון נייר קלף טופס לתוך יומן, על 8" longand 1 1/2 " בקוטר.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
11
בדיוק כמו שהיית מגלגל כרזה, עוטף את הקלף מסביב לבול העץ, מחליק את הנייר ומוציא אוויר עם הידיים שלך. לסובב את הקצוות של הקלף בחוזקה כדי לקבץאת יומן הבצק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
12
לאחר העטיפה, רול יומן על משטח שטוח כדי ליצור חומר דליק.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
תן לצנן לפחות 1 שעה לפני חיתוך ואפייה, אועוטפים בחוזקה בפלסטיק אם הקפאה.