שוקולד פניני
צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 144 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם חלב, קמח לחם, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה די גרוע. נסו ברי, בזיליקום, בייקון ופאניני כחול ... ומסירת עיתונות של ברוויל פניני!, פאי תפוחים פניני מתוך ספר הבישול האולטימטיבי לעיתונות של פניני מאת קתי סטראס, ו ריסוק על קתי סטראס של פניני שמח בתוספת תפוח קלוי, ברי פקאן פניני (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1-1 / 2 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח. בסיר קטן, מחממים את המים,החלב והחמאה ל 120 -130*.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים מספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים למשטח מקומח; ללוש נתחי שוקולד עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, בערך 6-8 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשימון החלק העליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
הופכים למשטח מקומח קלות; מחלקים ל -16 חלקים. מעצבים כל אחד לגליל.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה משומנים. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, כ-30 דקות. מקציפים ביצה ומים; מברישים מעל לחמניות.
אופים בחום של 375 מעלות למשך 10-12 דקות או עד להזהבה.
הסר למתלים כדי להתקרר לחלוטין.