קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שוקולד צ'יפ שיבולת שועל מיני מאפינס

שוקולד צ'יפ שיבולת שועל מיני מאפינס
עוגיות שיבולת שועל שוקולד צ'יפס מיני עשוי להיות רק ארוחת הבוקר אתה מחפש. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם קמח לכל מטרה, אבקת אפייה, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו מיני-מאפינס צ'יפס טבעוני, מאפינס שוקולד צ'יפס מיני, ו מיני מאפינס שבבי שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
שימורי מאפין בשורה עם מצעים מנייר או גריז עם חמאה. התאם את מתלה התנור למצב בינוני וחמם מראש את התנור ל-350 ° F.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה בינונית, לטאטא יחד שיבולת שועל, קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה קטנה, להקציף יחד חלב, שמנת חמוצה, וביצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים למרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
5
בואו הבלילה לעמוד 5 דקות עבור שיבולת שועל לספוג קצת נוזל.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
6
יוצקים הבלילה לתוך כוסות מאפין, מילוי 3/4 דרך.
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
7
אופים עד בודק עוגה מוכנס באמצע מאפין יוצא נקי, על 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
בואו להתקרר לחלוטין לפני אחסון במיכל אטום עד 2 ימים.