שוקולד צ'יפס-עוגות קפה פקאן
שוקולד צ'יפס-עוגות קפה פקאן נטול גלוטן, וצמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. אם יש לך תערובת מקורית, תערובת מקורית, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו מאפינס עוגת שוקולד צ'יפס עם ציפוי פקאן Streusel, קינמון-עוגות קפה פקאן, ו מאפינס קפה פצפוצי שוקולד + בית מילסטון תערובת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ריסוס 6 כוסות מאפין ג ' מבו עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה בינונית, מערבבים יחד 2 כוסות תערובת ביסקוויק, חלב, ביצה וסוכר מגורען עד מעורבב היטב. מערבבים ב 1 שבבי שוקולד כוס ו 1/2 פקאן כוס. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
בקערה קטנה, מערבבים יחד 1/3 תערובת ביסקוויק כוס, סוכר חום, קינמון וחמאה עם מזלג עד מתפורר. מערבבים ב 1/4 כוס פקאן ו 2 כפות שוקולד צ ' יפס.
מפזרים ציפוי מעל הבלילה בכוסות.
אופים 16 עד 20 דקות או רק עד צמרות האביב בחזרה כאשר נגע קלות. מגניב 5 דקות.