שוקולד צ'יפס עוגיות בצק פאדג'
שוקולד צ'יפס עוגיות בצק פאדג דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-48 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 105 קלוריות. 25 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לך סוכר חום, תמצית vanillan, שבבי שוקולד semisweet, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 10%. מתכונים דומים: שוקולד צ'יפס חם עוגיות עוגיות בצק גלידה סנדוויץ, שוקולד צ'יפס עוגיות בצק פאדג', ו שוקולד צ'יפס עוגיות בצק פאדג'.
הוראות
קו צלחת אפייה 9x9 אינץ ' עם רדיד אלומיניום, ולהניח בצד.
כדי להכין את חתיכות בצק העוגיות, מערבבים את המרגרינה המומסת, הסוכר החום והמלח בקערה. מערבבים את הקמח כדי להכין בצק, ולשים ב 1/4 כוס שוקולד צ ' יפס. טופס את הבצק לתוך דיסק על 1/2 אינץ 'עד 3/4 אינץ' עבה, למקם אותו על גיליון פלסטיק לעטוף, ולאחר מכן לעצב את הדיסק לתוך ריבוע עם הידיים.
מניחים את חתיכת הבצק המרובעת במקפיא במשך כ 10 דקות, עד קר ונוקשה, ולאחר מכן פורסים אותו לחתיכות מרובע 1/2 אינץ'. מקררים את חתיכות הבצק בזמן שאתה עושה את פאדג ' גבינת שמנת.
מערבבים יחד את גבינת שמנת וסוכר קונדיטורים בקערה עד חלקה, ומערבבים את שבבי שוקולד מומסים ותמצית וניל.
מקפלים קלות את חתיכות בצק העוגיות, ומפיצים את הממתקים לצלחת מוכנה. מקררים לפחות 1 שעה, או עד המשרד, ולהסיר את הממתקים מן צלחת מרופדת רדיד.
חותכים לריבועים, ומגישים.