שוקולד צ'יפס-עוגיות פקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד צ'יפס עוגיות פקאן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 173 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לך סודה לשתיה, סוכר חום, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת פקאן חומות, עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת פקאן חומות, ו פקאן-עוגיות שוקולד צ'יפס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 ומשרטטים את תחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ ' בנייר אפייה.
מורחים את הפקאן בצלחת עוגה וטוסט במשך כ 8 דקות, עד זהב. חותכים את הפקאן ולתת מגניב.
בקערה של מערבל חשמלי עומד, להכות את החמאה והשמן עם הסוכר מגורען וסוכר חום עד שמנת. לנצח את הביצה וניל עד חלקה. בקערה קטנה, לטאטא את הקמח עם סודה לשתייה ומלח; להכות את החומרים יבשים למיקסר במהירות נמוכה.
להוסיף את שבבי שוקולד פקאן; לנצח רק עד incorporated.
מעבירים את הבצק למחבת האפייה המוכנה ולוחצים לשכבה זוגית.
אופים במשך כ 20 דקות, עד השחמה קלה וכמעט להגדיר במרכז.
בואו להתקרר לחלוטין, ולאחר מכן להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך את המלבן. לקלף את הנייר ולהפוך על גבי קרש חיתוך.