שוקולד-שרי-ביסקוויטים שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל שוקולד דובדבן שקדים ביסקוויטים. מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 4 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 177 קלוריות. אם יש לך ביצה, סוכר, דובדבנים טארט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ביסקוויטים שוקולד שרי שקדים, ביסקוויטים שוקולד לבן שקדים דובדבן, ו ביסקוויטים שקדים דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, 5 כפות סוכר, אבקת אפייה, ומלח בקערה; מערבבים עם מקצף.
חותכים בחמאה באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה. Sitr בדובדבנים ושוקולד.
שלב ביצה, 1/2 כוס בתוספת 3 כפות חלב, תמצית שקדים, ערבוב היטב עם מקצף.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת קמח, ערבוב רק עד לח. (הבצק יהיה דביק.)
לטפוח בצק למעגל 8 אינץ ' עם ידיים מקורנות על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף.
חותכים בצק ל 12 פלחי שווים, חיתוך לתוך אבל לא דרך בצק.
מברשת העליון של הבצק עם הנותרים 1 כף חלב, ומפזרים הנותרים 1 כפית סוכר ושקדים.
אופים ב 450 במשך 15 דקות או עד חום זהוב.