קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 20 דק.
מנות24
ציון בריאות10
מגזין

שוקולד תוסס, אגוזי לוז וכמהין תפוזים

שוקולד תוסס, אגוזי לוז וכמהין תפוזים
שוקולד תוסס, אגוזי לוז וכמהין תפוזים יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו את פרנג'ליקו, דבש ערמונים, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ללא חלב וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו כמהין שוקולד שתיינית, כמהין שוקולד שתיינית, ו עוגת קרם אגוזי לוז שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לזרוק את אגוזי לוז וגרידת תפוז לתוך מעבד מזון ולעבד עד הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
יוצקים סוכר, דבש ומים לסיר להגדיר על חום בינוני גבוה, ולהביא לרתיחה. אפשר לו בועה וקצף, ערבוב ברציפות, במשך 6 דקות, או עד כל גרגרי הסוכר להתמוסס לחלוטין ואת התערובת מתעבה לסירופ קצף. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
יוצקים את סירופ הסוכר החם עדיין על אגוזי לוז הקרקע, לסגור את מעבד המזון, ולעבד במשך שתיים עד שלוש דקות. המשך עיבוד, ושופכים את Frangelico, Grand Marnier ותמצית אגוזי לוז לתוך צינור מזין של מעבד המזון כף אחת בכל פעם או עד התערובת מדללת והופך מעט נוזלי. לזרוק את אבקת הקקאו, ולהמשיך לעבד עוד 3 עד 4 דקות עד התערובת הופכת חלקה ואחידה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים36 אגוזי לוז שלמים מולבנים, קלויים
Grand MarnierGrand Marnier
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
סם גסם ג
FrangelicoFrangelico
אגוזי לוזאגוזי לוז
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מעבירים את תערובת אגוזי לוז ממותק ומתובל לקערה, מכסים אותו בחוזקה, ומקררים בין לילה, 8 עד 12 שעות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
הסר את הקערה מהמקרר וגרוף החוצה 1 כף של תערובת אגוזי לוז, טופס לתוך כדור לדלות אותו אבקת סוכר או קקאו של קונדיטור. המשך לעבוד עד שמיצית את הבלילה. לאחסן במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות, ומגישים צונן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
אגוזי לוזאגוזי לוז
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)