צריך מנה עיקרית ללא חלב? שוקי טלה מזוגגים יכולים להיות מתכון סופר לנסות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 56 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 640 קלוריות. המתכון הזה מכסה 43% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, חרדל דיז'ון, טימין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 86%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו נקס טלה / כבש מטוגן, שוקי טלה אופה, ו שוקי טלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים חריצים לכל שוק טלה; הכנס פרוסות שום. בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הלימון, 2 כפות שמן, טימין, רוזמרין, פטרוזיליה, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
אפונה קלופה, לא חובה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
2
להוסיף את כבש; חותם תיק ולהפוך מעיל. מקררים לילה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
3
מסננים וזורקים את המרינדה. במחבת גדולה, שוקיים חומים בשמן שנותר מכל הצדדים בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מקם שוקיים ב -5 או 6 קראט. סיר איטי.
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
5
באותה מחבת שלבו את הבירה, הדבש, הטימין, עלי הדפנה, דיז ' ון, שום, מלח, פלפל ופתיתי פלפל. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 פאונד חוואר קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
יוצקים מעל בשר. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6-8 שעות או עד בשר ותפוחי אדמה רכים, הוספת תפוחי אדמה במהלך 2 השעות האחרונות של בישול.