שורש סלרי ופירה תפוחים
אם יש לכם תפוחי אדמה מזהב יוקון, מלח ופלפל כשרים, פקעת שמיר גדולה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : שורש סלרי ופירה תפוחים, סלרי-שורש ופרה תפוחים, ו שורש סלרי, קולרבי ופרה תפוחים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ממיסים את החמאה על אש בינונית בסיר רדוד או במחבת סאוט גדולה.
מוסיפים את שומר, שורש סלרי, תפוחי אדמה, תפוחים, 1 1/2 כפיות מלח 1/2 כפית פלפל.
מטגנים את הירקות, ערבוב מדי פעם, עד שהם מתחילים לרכך, על 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את הסיידר ומכסים היטב את הסיר. מבשלים על אש נמוכה (אני מושך את הסיר באמצע החום) במשך 30 עד 40 דקות, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים מאוד. אם הירקות מתחילים לשרוף או שהם נראים יבשים, להוסיף עוד כמה כפות של סיידר תפוחים או קצת מים.
כאשר הירקות מבושלים, מוסיפים את השמנת ומבשלים עוד 1 דקות.
להעביר את התערובת לטחנת מזון מצויד להב גס ותהליך. (אתה יכול גם להשתמש במעבד מזון אבל המרקם יהיה חלק יותר מאשר עם טחנת מזון.) טעם מלח ופלפל ולחזור לסיר כדי להתחמם.