שושנות אני
רוזטות אני יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 56 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, ביצים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. . עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שושנות, שושנות, ו שושנות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים ביצים, סוכר ומלח; לנצח היטב.
להוסיף מרכיבים שנותרו לנצח עד חלקה.
מחממים ברזל רוזט בשמן עמוק, חם (375 מעלות) במשך 2 דקות.
מסננים עודפי שמן מברזל. לטבול בבלילה עד 1/4 אינץ ' מהחלק העליון של הברזל, ואז לטבול ברזל מיד לתוך שמן חם (375 מעלות).
מטגנים שושנה עד הזהב, כ -30 שניות. הרם החוצה; קצה הפוך כדי לנקז. עם מזלג, לדחוף רוזט את הברזל על מתלה הניח על מגבות נייר.
מחממים ברזל 1 דקה; לעשות רוזט הבא.
מפזרים שושנים עם סוכר של ממתקים.