שזיף kulfis
שזיף kulfis יכול להיות רק ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני מתכון שחיפשת. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 365 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם תרמילי הל, חלב מרוכז, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דבש, שזיף וג'לי אוכמניות עם סורבה שזיף, שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים, ו טארט שזיף טאטין עם סורבה שזיף מחושל.
הוראות
לפצל את תרמילי הל ולהסיר את הזרעים, ואז לרסק את הזרעים עם עלי וטיח או סוף מערוך בכוס. שים במחבת עם שזיפים, סוכר 5 כפות מים, ואז להביא לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ואז לבשל במשך 10 דקות עד שזיפים רכים מאוד. עצה לתוך מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
יוצקים לתוך כד ומשאירים להתקרר.
מערבבים יחד את חלב מרוכז, חלב 300ml של שזיף טהור.
יוצקים לתוך 6 תבניות, ramekins, כוסות פלסטיק או כוסות קטנות, ואז להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
כדי לשרת, לטבול כל עובש בקצרה לתוך מים חמים, ואז להפוך אותם על צלחות קטנות.
יוצקים שזיף קטן טהור סביב כל קולפי ומפזרים פיסטוקים קצוצים.