שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.
שזיף מיובש וסופלה ארמניאק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חלבונים, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. נסו חבושים, תפוחים, שזיף מיובש Armagnac, עוגת סופלה שנפלה שוקולד, ו עוגת סופלה שוקולד נפלה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה חסינת חום, לשלב את שזיפים מיובשים, שעועית וניל שקית זרע שומר. בסיר בינוני, להביא את היין Armagnac לרתיחה.
יוצקים את השזיפים, בואו להתקרר. לכסות עם פלסטיק ולתת שזיפים מיובשים לצנוח במשך 2 ימים.
חמאה מחבת springform 10 אינץ ' ולאבק אותו קלות עם סוכר. בסיר בינוני, להביא את השזיפים השזיפים והנוזל השריית שלהם לרתיחה. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד ליצירת סירופ, כ -25 דקות. מסננים את שזיפים מיובשים על קערה; להסיר את שקית זרע שומר ולסחוט את הסירופ בחזרה למחבת.
הסר את שעועית וניל; לגרד את הזרעים לתוך סירופ ומערבבים. שמור 12 שזיפים שמנמנים בסירופ. דק קוצצים את השזיפים הנותרים.
בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה.
לטאטא בקמח 8 חלמונים ביצה, 1 בכל פעם. מערבבים בשזיפים הקצוצים.
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את 1/3 כוס סוכר עם מלח; לנצח עד הלבנים הם נוקשה מבריק. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לתערובת השזיפים-ביצה, ואז לקפל את השאר.
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך 40 דקות, או עד עלה וזהב חום.
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות.
תריץ סכין סביב הסופל ותסיר את הטבעת. לחמם את הסופל במשך 15 דקות, או עד התחמם. פרוסה עם סכין משונן והעברה לצלחות.
מגישים חם עם שזיפים מיובשים כולו מוקצף שמנת.
הפוך קדימה: סופל יכול להיות מוכן דרך שלב 5 מוקדם יותר באותו היום.
המלצת יין: קינוח אוורירי זה צריך רק את פתק החסד של יין מרוכז עם טעמים דומים. חפש פינו גרי מבוצר כגון מנדלסון 2000 מנפה, או לנסות את הקציר מאוחר Rosenblum Viognier 2001 מלודי, קליפורניה.
הערות: זמן כולל, להוסיף 2 ימים השריית זמן.