קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות4
מגזין

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.

שזיף מיובש וסופלה ארמניאק.
שזיף מיובש וסופלה ארמניאק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מנה אחת מכילה 203 קלוריות, 6 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם מלח, חלבונים, זרעי שומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular גדול כל כך של 28%. נסו חבושים, תפוחים, שזיף מיובש Armagnac, עוגת סופלה שנפלה שוקולד, ו עוגת סופלה שוקולד נפלה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה חסינת חום, לשלב את שזיפים מיובשים, שעועית וניל שקית זרע שומר. בסיר בינוני, להביא את היין Armagnac לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
ארמניאקארמניאק
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים את השזיפים, בואו להתקרר. לכסות עם פלסטיק ולתת שזיפים מיובשים לצנוח במשך 2 ימים.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
3
מחממים את התנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
חמאה מחבת springform 10 אינץ ' ולאבק אותו קלות עם סוכר. בסיר בינוני, להביא את השזיפים השזיפים והנוזל השריית שלהם לרתיחה. הפחת את החום לנמוך ומבשל עד ליצירת סירופ, כ -25 דקות. מסננים את שזיפים מיובשים על קערה; להסיר את שקית זרע שומר ולסחוט את הסירופ בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הסר את שעועית וניל; לגרד את הזרעים לתוך סירופ ומערבבים. שמור 12 שזיפים שמנמנים בסירופ. דק קוצצים את השזיפים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
6
בסיר קטן, להביא את החלב לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
7
יוצקים אותו לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
לטאטא בקמח 8 חלמונים ביצה, 1 בכל פעם. מערבבים בשזיפים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
בקערה גדולה, להכות את החלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. בהדרגה לנצח את 1/3 כוס סוכר עם מלח; לנצח עד הלבנים הם נוקשה מבריק. מקפלים שליש מהלבנים מוכים לתערובת השזיפים-ביצה, ואז לקפל את השאר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
לגרד את הבלילה לתוך המחבת ואופים במרכז התנור במשך 40 דקות, או עד עלה וזהב חום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
בואו להתקרר על מדף לפחות 30 דקות.
12
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
תריץ סכין סביב הסופל ותסיר את הטבעת. לחמם את הסופל במשך 15 דקות, או עד התחמם. פרוסה עם סכין משונן והעברה לצלחות.
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
14
טפטוף עם סירופ ארמניאק.
מרכיבים שתצטרך
ארמניאקארמניאק
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
15
מגישים חם עם שזיפים מיובשים כולו מוקצף שמנת.
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקתקצפת ממותקת
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
16
הפוך קדימה: סופל יכול להיות מוכן דרך שלב 5 מוקדם יותר באותו היום.
17
המלצת יין: קינוח אוורירי זה צריך רק את פתק החסד של יין מרוכז עם טעמים דומים. חפש פינו גרי מבוצר כגון מנדלסון 2000 מנפה, או לנסות את הקציר מאוחר Rosenblum Viognier 2001 מלודי, קליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ViognierViognier
18
הערות: זמן כולל, להוסיף 2 ימים השריית זמן.