קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים

שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שזיף צלחת עמוקה עוגת שקדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 747 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם קצפת, חמאה, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: שזיף צלחת עמוקה ועוגת שקדים, עוגת שזיף עמוקה, ו עוגת שזיף עמוקה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 9 אינץ ' תבנית אביב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
אם משתמשים זרעי אניס, קלילות אותם במחבת מעל חום בינוני עד ארומטי, 2 דקות. טוחנים בטחנת תבלינים או מרגמה ועלי עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מערבבים את החמאה והסוכר במעבד מזון עד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את הביצה, זרע אניס אם משתמשים, וניל ומלח ודופק לשלב. (זה עשוי להיראות מחוספס וקריר, אבל אל תדאג, הכל חוזר להיות ביחד.)
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט2 כפות שמן זית כתית מעולה, ועוד עבור נייר הפרגמנט
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים כמחצית הקמח והדופק במהירות 3 עד 4 פעמים לשלב. לגרד את הקצוות של המעבד ולהוסיף את הקמח שנותר. דופק מספיק כדי לעשות בצק גס ומתפורר. לחץ על הבצק לתחתית ולמעלה את הצדדים של מחבת קפיץ 9 אינץ ' כדי ליצור שכבה דקה, אפילו( ראה תמונה), באמצעות נייר שעווה כדי להחליק. להקפיא קרום בזמן שאתה מכין את המילוי.;
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
דופק 1 1/4 כוס שקדים במעבד מזון עד הקרקע דק מאוד (הקפד לא לעבד את האגוזים או שהם יכולים לקבל שמנוני).
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מעביר אגוזים לקערה. באותו מעבד, לשלב את החמאה והסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים את הקינמון וממשיכים לדופק עד לשלב שווה. לגרד את הצדדים של הקערה ואת הדופק בביצה.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיף את השקדים והדופק השמורים עד רק מעורבב. מסדרים את השזיפים לחתוך בצד למטה, על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
עוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעיםעוגיות חמאה בקירור בשפופרת, מופרדים ומחולקים לרבעים
5
מורחים את המילוי על גבי וחלק עם מרית קיזוז קטן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
6
מפזרים את השקדים הנותרים ומניחים במקפיא במשך 30 דקות. מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
אופים עוגה עד פחזניות המילוי והוא זהוב אבל עדיין רך מעט במרכז, 1 שעה 15 דקות למחבת תחתית זכוכית, או 1 שעה 30 דקות למחבת אלומיניום. אם הקרום מתחיל מעל חום, לכסות את העוגה בנייר כסף במהלך 15 הדקות האחרונות של בישול. כאשר העוגה נעשית, לכבות את התנור ואת דלת אבזר פתוח. עוגה מגניבה בתנור במשך 15 דקות, ולאחר מכן להעביר מתלה כדי להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מגישים בטמפרטורת החדר עם גלידה או קצפת ממותקת קלות.;
מרכיבים שתצטרך
קצפת ממותקת קלותקצפת ממותקת קלות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1
- עוגה ניתן להרכיב קפוא עד 2 שבועות מראש.
2
אופים עוגה קפואה במשך כ 1 1/2 שעות. -
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
פאי אפוי יכול להיות עטוף היטב ומקורר עד 2 ימים, או קפוא עד 2 שבועות. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.