שזיפים-ספייס עוגה עם ציפוי גבינת שמנת
שזיף מיובש-ספייס עוגה עם ציפוי גבינת שמנת דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. מתאים ל-16 מנות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חלב, מים, מרגרינה מקל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 24%. נסו עוגת תבלינים עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, סתיו ספייס עוגה עם ציפוי גבינת שמנת, ו עוגת דלעת ספייס עם ציפוי גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין עוגה, מעיל 2 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול; אבק כל אחד עם 2 כפיות קמח.
מניחים את השזיפים והמים בסיר קטן, ומביאים לרתיחה.
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
מקציפים סוכר חום וחמאה 1/2 כוס במהירות בינונית של מערבל עד היטב מעורבב.
הוסף תחליף ביצה; הכה היטב
כפית קלה 2 כוסות קמח לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים (קמח דרך מלח) בקערה.
מוסיפים תערובת קמח לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח. מקפלים שזיפים מיובשים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבתות עוגה מוכנות.
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות 10 דקות; להסיר מחבתות. מגניב לגמרי על מתלה תיל.
כדי להכין ציפוי, לנצח גבינת שמנת ו 3 כפות חמאה במהירות בינונית של מערבל עד חלקה.
מוסיפים קליפה, חלב, וניל, ומכים היטב. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד חלקה.
מניחים שכבת עוגה 1 על צלחת; להפיץ עם חצי ציפוי. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה.
מורחים שאריות זיגוג מעל העוגה. (אין להפיץ ציפוי על צידי העוגה.)