שחור התחתון חמאת בוטנים מוס פאי
מנה זו מכילה סביב 7 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, חמאת בוטנים, פצפוצי שוקולד, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת חמאת בוטנים עם תחתית שחורה, עוגת חמאת בוטנים תחתית שחורה, ו עוגת שיפון חמאת בוטנים תחתית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. תרסיס 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית עם ספריי nonstick. מערבבים קרקרים גרהם, חמאה מומסת, ו 2 כפות סוכר במעבד עד לגושים לחים טופס. לחץ על תערובת פירור מעל הצדדים התחתון ומעלה של צלחת עוגה מוכנה.
אופים קרום עד השחמה קלה, כ 15 דקות.
בינתיים, לשלב שוקולד צ ' יפס, 2/3 כוס שמנת, סירופ תירס, ו 1 כפית וניל בקערה בטוחה במיקרוגל. מיקרוגל על חום בינוני עד שוקולד מרכך, על 3 דקות.
מורחים תערובת שוקולד על החלק התחתון של הקרום. להקפיא 10 דקות.
מיקרוגל חמאת בוטנים צ 'יפס ו 3/4 כוס שמנת בקערה גדולה-בטוח במיקרוגל על חום בינוני במרווחים של 15 שניות רק עד צ' יפס לרכך, ערבוב לעתים קרובות.
לטאטא בחמאת בוטנים ו 1 כפית וניל. מגניב לקושי פושר. מקציפים הנותרים 1 כוס שמנת 2 כפות סוכר בקערה בינונית עד עבה מאוד אבל עדיין לא מחזיק פסגות; לקפל לתוך תערובת חמאת בוטנים 3 תוספות. מוס כפית על שכבת שוקולד. צמרמורת לפחות 1 שעה עד 1 יום.